ÖSYM 2010 KPSS Ortaöğretim Önlisans Sınav Sonuçları

ÖSYM 2010 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 28 Kasım KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ve 28 Kasım KPSS Önlisans sınav sonuçları ÖSYM ile eş zamanlı olarak açıklanacak.28 Kasım KPSS sonuçlarını ÖSYM ne zaman açıklayacak? 28 Kasım KPSS sonuçlarının açıklanması merakla bekleniyor.

KPSS 2010 Önlisans sınav soruları ÖSYM tarafından açıklandı. ÖSYM 2010 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ve KPSS Önlisans sınav sonuçları. 2010 KPSS sonuçlarını ÖSYM ne zaman açıklayacak? KPSS sonuçlarının açıklanması merakla bekleniyor.KPSS sınav sonuçları ÖSYM tarafından açıklandıktan sonra her sınavda olduğu gibi eş zamanlı ve ilk olarak beyazgazete haber portalında yer alacak.KPSS sınav sınavı 28 Kasım 1020 Pazar günü yapıldı. Şimdi ÖSYM KPSS sınav sonuçlarını açıklayacak. Adaylar şimdiden haber büromuzu arayıp "KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak" diye sormaya başladılar.KPSS sınav sonuçları ile ilgili tüm gelişmeleri anlık olarak sitemizde yer alacak. KPSS sınav sonuçları için adaylar meraklı bekleyiş sürerken 2010 KPSS sınav sonuçları için adaylar bilgisayar başına kilitlendi.KPSS sınav sonuçları için açıklama bekleyen adaylar ÖSYM sitesi ve haber portalımızı sürekli takip ediyorlar.

2010-KPSS Ortaöğretim / Önlisans Sonuçları için tıklayınız

28 Kasım 2010 Pazar günü Ortaöğretim ve Önlisans mezunu memur adaylarına yönelik olarak yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) sonuçlarının ÖSYM tarafından aralık ayının 3. haftasında açıklanması beklenmekte. Ortaöğretim-Önlisans KPSS’ye giren kişi sayısının çok fazla olması sebebiyle ÖSYM’nin sonuçları biraz geciktirme ihtimali de bulunuyor.

28 KASIM KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

28 Kasım 2010 da yapılan ve yaklaşık 1.809.154 ortaöğretim adayının ve 610.624 önlisans adayının katıldığı 2010 KPSS Ortaöğretim Önlisans sınav sonuçları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bu ay içerisinde açıklanacaktır.

Sınava giren milyonlarca aday ise şimdi büyük bir merakla sınav sonuçlarını beklemektedirler . 28 Kasım 2010 KPSS Ortaöğretim Önlisans Sınav Sonuçları eski yıllarda yapılan sınavlar ve sonuç açıklama tarihleri gözönüne alındığında 13 Aralık 2010 ile 24 Aralık 2010 tarihleri arasında açıklanacağını tahmin etmekteyiz. 21 Eylül 2008 de yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı-Ortaöğretim&Önlisans sınavının sonuçları 5 Kasım 2008 da , 17 Eylül 2006 da yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı-Ortaöğretim&Önlisans sınavının sonuçları da 16 Ekim 2006 da açıklanmıştır. 31 Ekim 2010 da yapılan KPSS Eğitim Bilimleri sınav sonucunun 10 gün içerisinde açıklandığını düşündüğümüzde , KPSS Ortaöğretim Önlisans sınav sonuçları içinde umarız ÖSYM yetkilileri aynı özveri ve ciddiyeti gösterir ve sonuçlar kısa sürede açıklanır.

ÖSYM'NİN İSMİ DEĞİŞİYOR

ÖSYM, YÖK'ün bünyesindedir ama özerkliği olan bir kuruluş haline getirmek için çalışmalar devam ediyor. ÖSYM'nin yeni adı Ölçme-Seçme ve Yerleştirme Merkezi olacak. Ayrıca 2011'de öğrenci burs ve krediler artırılacak.10 Ağustos 1999'da önerge verdim, 12 Ağustos'da okundu. Bu haber Beyaz Gazete'den alındıNeyi nasıl öngördüğümüz o metinde vardır. İki dille ilgili hepimiz açıklama yaptık. Sayın Başbakan'ın da yaptığı açıklamalar var, Sayın Cumhurbaşanı'nın da yaptığı açıklamlar var. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Sayı Başbakan, soykırım tasarısıyla ilgili bir mektup yazmıştır. ABD ile olan ilişkilerimizi önemsiyoruz. İç politika münazaraları ile her yıl gündeme gelen bu konuyla ilgili rahatsızlığımız olduğunu da dile getiriyoruz. ABD yetkililerini bu konuyla ilgili lobileri önemsememesi gerektiğini düşünüyoruz. Her Nisan ayı yaklaşırken bu konuyu gündeme getirip bizi enstrüman olarak kullanmalarını da doğru bulmuyoruz.12 Eylül'de gerçekeleşen halk oylamasıyla ilgili olarak Meclis'te görüşülmesi beklenen bir çok yasa var. Muhalefetle anlaşarak görüşülmeyi beklenen yasalar da var. Halk oylamasının ardından hiç bir şey yapılmadı denemez.

ÖSYM'DEN YENİ ATAKLAR

KPSS’deki kopya iddiaları, ÖSYM’nin elektronik ortamda sakladığı soruların güvenliğini tartışmaya açarken YÖK’ün hazırladığı yasa taslağında üniversitelerde klasik yazılı ve test usulü sınavların yanısıra “elektronik ortamda” da sınavların yapılması öngörüldü.Soruların güvenli şekilde saklanması için üniversitelerde “soru bankaları” oluşturulacak. Bu haber Beyaz Gazete'den alındı.Güvenlik, şifreli sistemle sağlanacak. “Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’na” ilişkin taslaktaki maddeye göre; yükseköğretim kurumlarında yeterlilik, seviye tespit veya ders başarılarını ölçen sınavlar, kâğıt ortamında ve eş zamanlı olarak yapılabileceği gibi bilgisiyar yoluyla da gerçekleştirilecek.Soruların saklanması için üniversitelerde ilk kez bir yasa maddesi doğrultusunda “soru bankası” oluşturulacak. Soru bankasının güvenliği için şifreleme yapılacak. Sınav sorularının kâğıt ortamında veya elektronik ortamda saklanması ile sınav güvenliğinin sağlanmasına ilişkin ilkeleri YÖK belirleyecek.