28 Kasım 2010 KPSS sonuçları ÖSYM

28 Kasım KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2010 KPSS sonuçları ÖSYM tarafından açıklanacak. KPSS sonuçları ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizde olacak. ÖSYM sonuçları ne zaman açıklayacağını henüz açıklamadı. ÖSYM resmi sitesi osym.gov.tr'den KPSS sonuçlarını açıklayacak.

28 Kasım 2010 KPSS sonuçları ÖSYM
28 Kasım KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2010 KPSS sonuçları ÖSYM tarafından açıklanacak. KPSS sonuçları ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizde olacak. ÖSYM sonuçları ne zaman açıklayacağını henüz açıklamadı. ÖSYM resmi sitesi osym.gov.tr'den KPSS sonuçlarını açıklayacak.Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 2010 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ve Önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklayacağı merak konusu oldu. ÖSYM ile eş zamanlı olarak KPSS sonuçlarını açıklayacağız.

ÖSYM tarafından KPSS sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Tüm gözler ÖSYM'ye çevrildi. ÖSYM'nin KPSS Ortaöğretim ve Önlisans sonuçlarını açıklaması bekleniyor. Her sınavda olduğu gibi ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizde sonuçlar açıklanacak. ÖSYM resmi sitesi osym.gov.tr'den ÖSYM KPSS sonuçlarını duyuracak. ÖSYM sitesi ÖSYM KPSS sonuçlarını ne zaman duyuracağı konusunda bilgi vermedi. 28 Kasım tarihinde binlerce adayın Devlet adı altında çalışmak isteyip girdiği sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Kamu Personel Seçme Sınavı'na giren adaylar büyük bir merakla açıklanacak olan KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarını ve KPSS önlisans sınav sonuçlarını büyük bir merakla bekliyor.

KPSS Sonuçları için tıklayınız (link aktif değil)

28 Kasım KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ve 28 Kasım KPSS önlisans sonuçlarını ne zaman açıklanacağı hakkında henüz kesin bir bilgi ulaşmış değil fakat edilinen diğer sınav sonuçlarına göre bakıldığında Aralık ayının son haftasında açıklanacağı iddia ediliyor. Kopya skandalıyla ortalık karışınca soruların çalındığı iddiası da beraberinde gelince 26 Eylül tarihinde yapılacak olan KPSS ortaöğretim sınavı ve KPSS önlisans sınavı 28 Kasım’da yapılmıştı. 28 Kasım’da büyük bir tedirginlikle sınava giren adaylara büyük aramalar ile sınav salonlarında sınava alındılar. Baş örtülü öğrencilerin sınava başörtüsüyle alınması ise büyük dikkat çekti.

KPSS ortaöğretim ve KPSS önlisans sınavına giren adaylar sınav salonuna alınırken çok dikkatli bir şekilde arandı. ÖSYM su hariç hiçbir şey getirmeyin deyince kapı önünde cep telefonları kalemler silgiler vb. bir çok araç gerece el konuldu.KPSS ortaöğretim sınavında ise komik bir olay yaşandı. Sınav sorularından bir tanesinde Merkez Bankası başkanı sorulunca adaylar ceplerinde ki paraları çıkarıp bakmaları ise o soruyu cevaplamalarında büyük kolaylık sağladı..KPSS sonuçlarını merakla bekleyen adaylar sonuçlarını önümüzde ki günlerde öğrenecekler fakat şu an ÖSYM’nin sitesinde hiçbir açıklama yapılmaması ise adayların stres yapmasına yol açıyor.


KPSS SORULARI VE CEVAPLAR AÇIKLANDI

28 Kasım 2010 KPSS sonuçları ÖSYM   KPSS ÖNLİSANS SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

28 Kasım 2010 KPSS sonuçları ÖSYM  KPSS ORTAÖĞRETİM SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

Sonuçlara göre atanacak olan adaylar şimdiden büyük bir heyecanla sonuçların açıklanacağı günü bekliyorlar. KPSS sonuçlarına göre ÖSYM’nin sınavdan önce yaptığı açıklama şu şekildeydi; KPSS 2010 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS sonuçlarının halen açıklanmaması adaylarda gerginlik oluşturmaya başladı.26 Eylül 2010 da gerçekleştiriilmesi düşünülen , fakat KPSS de ki kopya iddiları nedeniyle iptal edilen KPSS Ortaöğretim & Önlisans sınavı 28 Kasım 2010 Pazar günü iki farklı oturumda gerçekleştirilmişti. Şimdi ise KPSS sonuçlarının açıklanması bekleniyor.KPSS sonuçlarını heyecanla bekleyen binlerce kişi KPSS sonuçlarının açıklanmamasından dolayı tedirgin. Şimdi adaylar ÖSYM’nin 2010 KPSS Ortaöğretim ve Önlisans sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merek etmeye başladılar. ÖSYM’nin 2010 KPSS Ortaöğretim ve Önlisans sınav sonuçlarını 15 gün içerisinde açıklaması bekleniyor. KPSS sonuçları 2010 ne zaman açıklanacak? KPSS sonuçları ÖSYM tarafından açıklanması bekleniyor. KPSS sonuçları açıklandığı zaman eş zamanlı olarak sitemizde yer alacak. KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM'NİN İSMİ DEĞİŞTİ

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) yapısını değiştirecek düzenleme için düğmeye basıldı. Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ÖSYM'nin yeni adının 'Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi' olarak değiştirildiğini açıkladı.Çiçek, "Kuruma güvenin yeniden kazandırılması için, teknik ve idari olarak alınması gereken ne önlem varsa alınacak. ÖSYM'ye güvenin yeniden kazandırılmasını istiyoruz." dedi. Bakanlar Kurulu'nda imzaya açılan tasarı doğrultusunda birçok değişiklik yapılacak.

Bakanlar Kurulu sonrası Başbakanlık merkez binada açıklama yapan Çiçek, BDP'nin ortaya attığı 'iki dil tartışmasına ilişkin de, sorumluluk sahibi olanların buna uygun davranması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan'ın bu konuda defalarca açıklama yaptığını kaydeden Çiçek, "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az." ifadesini kullandı. Sürekli gündemde tutulan Ermeni tasarısının da Türkiye'yi rahatsız ettiğini kaydederek, "Tasarının tepemizde bir işkence aracı olarak kullanılması doğru değil." değerlendirmesini yaptı. Çiçek, anayasa değişikliği çerçevesinde askerî ceza mevzuatıyla ilgili düzenleme yapıldığını, bunun YAŞ ile ilgili olmadığını da dile getirdi.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS 2010 Önlisans sınav soruları ÖSYM tarafından açıklandı. ÖSYM 2010 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ve KPSS Önlisans sınav sonuçları. 2010 KPSS sonuçlarını ÖSYM ne zaman açıklayacak? KPSS sonuçlarının açıklanması merakla bekleniyor.26 Eylül 2010 tarihinde yapılması planlanan 2010-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans) 28 Kasım 2010 Pazar günü 153 sınav merkezinde, 6537 binada, sınava başvuran ortaöğretimde 1.809.154, önlisans?ta 610.624 adayın tahmini katılımı ile iki oturumda yapılmıştır.Çok sayıda adayın katılımı ve özellikle de doğu illerimizde havanın sınav bitiş saatinden önce kararmış olması nedeniyle oluşan kısmi zorluklar dışında sınav başarı ile tamamlanmıştır.

ÖSYM KPSS GÜVENLİK TEDBİRLERİ

ÖSYM'nin 05.10.2010 tarihinde uygulamaya başladığı sınav güvenliğini artırıcı önlemler bu sınavda da başarı ile uygulanmıştır. Sınav öncesinde veya sınav esnasında tespit edilen cep telefonu ile sınava girme ve başkasının yerine sınava girme girişimleri bireysel de olsalar, alınan güvenlik tedbirlerinin yerinde olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Alınan güvenlik tedbirlerinin önemli bir parçası olan sadece nüfus cüzdanı ya da pasaport ile adayların kimliklerinin tespiti, bu sınavda da bazı adayların benimsemekte zorlandıkları bir konu olmuş ancak sınava katılan büyük çoğunluk tarafından takdir edilmiştir.

KPSS PUANLARI NASIL HESAPLANIYOR?

KPSS Puan hesapları konusunda ÖSYM’nin KPSS Lisans Puanlama ile ilgili bilgisine göre sınavda yer alan her test kendi içinde değerlendirmeye tabi tutulmaktadır. KPSS Lisans sınavında Genel Yetenekte, doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak ham puanlar bulunmaktadır. Bu ham puanların ortalama ve standart sapmaları kullanılmak suretiyle standart puanlar hesaplanmaktadır. ÖSYM ‘nin tablo olarak da sunduğu ağırlıklara göre standart puanlar kullanılarak ağırlıklı standart puanlar (ASP) hesaplanmaktadır. Bir aday için herhangi bir ağırlıklı standart puanın hesaplanabilmesi için bu adayın söz konusu ASP’nin hesaplanmasına giren testlerin her birinden standart puanı olması gerekmektedir

BAKANLIK PERSONEL ALACAK

Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla sözleşmeli 2 avukat alacak. Gazetelerde yer alan ilanları göre Merkez Müdürlüğü (merkez) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4/B maddesine göre, avukat pozisyonunda, KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla, boş bulunan sözleşmeli personel (avukat) pozisyonunun üç katına kadar aday arasından, KPSS başarı sıralamasına göre sözleşmeli personel (avukat) alınacak.Adaylarda, KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2010 KPSS sınavına girmiş, KPSSP3 (B Grubu) 75 ve üzeri puan almış, ayrıca avukatlık stajını tamamlamış ve avukatlık ruhsatını almış olmaları şartları aranacak. Başvurular en geç 31 Aralık 2010 tarihinde mesai bitimine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesine yapılacak.

TBMM PERSONEL ALACAK

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı Genel Sekreterliği, yasama hizmetlerinde çalıştırılmak üzere, yarışma ve yeterlik sınavı ile 40 uzman yardımcısı alacak. TBMM Genel Sekreterliğinin uzman yardımcısı alımına ilişkin duyurusu Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Duyuruya göre uzman yardımcılığı sınavının yazılı kısmı için, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezince ve (A) grubu kadrolar için 2009-2010 yıllarında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavlarının sonuçları esas alınacak.KPSS sonuçlarına göre seçilecek adaylar, ayrıca TBMM tarafından yapılacak sözlü sınava alınacak.

KPSS 2010 Önlisans sınav soruları ÖSYM tarafından açıklandı. ÖSYM 2010 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ve KPSS Önlisans sınav sonuçları. 2010 KPSS sonuçlarını ÖSYM ne zaman açıklayacak? KPSS sonuçlarının açıklanması merakla bekleniyor.26 Eylül 2010 tarihinde yapılması planlanan 2010-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans) 28 Kasım 2010 Pazar günü 153 sınav merkezinde, 6537 binada, sınava başvuran ortaöğretimde 1.809.154, önlisans?ta 610.624 adayın tahmini katılımı ile iki oturumda yapılmıştır.Çok sayıda adayın katılımı ve özellikle de doğu illerimizde havanın sınav bitiş saatinden önce kararmış olması nedeniyle oluşan kısmi zorluklar dışında sınav başarı ile tamamlanmıştır.

Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS), skandalından sonra oyunculuk sisteminde köklü bir değişime gidiyor Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) kopyaları çıktı. ÖSYM bilgi güvenliği sistemi çok tartışmalı, teknik yenileme yanı IT personeli sözleşmeli olacak. Merkezi, KPSS 1 BT, 1 sistem ve veritabanı yöneticisi, sonuçlarına göre 2 ile yazılım mühendisi dört bilirkişi tayin etmek.

Sözleşmeli personel 4 yıllık bir fakülte, bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve endüstri mühendisliği lisans ve elektronik olmak zorunda alınacaktır. KPSS ÖSYM sonuçlarına göre 31 Aralık 20 Başvurularda şahsen veya posta ile yapılabilir. Uygun adaylar ÖSYM sözlü tarafından mülakata olacaktır. sınav, sınav tarihi ve yeri girecek adayların listesi 10 Ocak 2011 tarihinde www.osym.gov.tr öğrenmiş olmak.

Adaylar aranıyor deneyim ve yabancı dil şartının, en az 5 yıl kurulumu ile büyük ölçekli ağ sistemlerinin yönetiminde IT uzmanlığı geçerli olacaktır. Atanan brüt 5 bin 534 TL, BT 4000 150 TL ödenecek brüt ücret ile yöneticisi, sistem ve veritabanı yöneticisi yazılım mühendisleri.