Kocaeli'nde SBS başarısına bisiklet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) dereceye girenleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ödüllendirdi.

Gebze, D

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) dereceye girenleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ödüllendirdi.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde dereceye giren öğrenciler, Gebze Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programla bisikletlerine kavuştu.

Gebze Kapalı Spor Salonu'ndaki programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Kocaeli Vali Yardımcısı, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, ilçe milli eğitim müdürleri, SBS'de başarılı olan öğrenciler ve aileleri katıldı. Gebze'den 62, Dilovası'ndan 9, Darıca'dan 32 ve Çayırova'dan 17 olmak üzere toplam 120 öğrenci bisikletlerini aldı.

Ödül töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, başarıyı ödüllendirmeye devam edeceklerini vurguladı. Eğitime büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, başarıyı ödüllendirmenin teşvik edici olduğunu kaydetti.

Öte yandan, Başkan Karaosmanoğlu'ndan önce sahneye gelen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, kapalı spor salonunu dolduran öğrencileri coşturdu. Yarışmalar düzenleyerek izleyicileri kahkahaya boğan Uygur kardeşler, birbirinden güzel hediyeleri de minik öğrencilere armağan etti. Brisa Bisiklet Takımı'nın da katıldığı programda özel bisiklet gösterisi yapıldı.