Beşiktaş deplasmanda CSKA Sofya ile karşılaşıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde L Grubu'nda yer alan Beşiktaş bugün saat 20.00'de Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ta parola galibiyet.

Beşiktaş deplasmanda CSKA Sofya ile karşılaşıyor
90+4.dakika: Norveçli Hakem maçı bitiren son düdüğü çalıyor... MAÇIN SKORU: CSKA SOFYA: 1 BEŞİKTAŞ:2

90+1.dakika: Bu arada ceza sahasının içinde rakibi ile çarpışan hilbert yatıyor. Sağlık ekipleri oyun alanına girdi.

90.dakika: CSKA Sofya, maçın son anlarında golü bulmak için Beşiktaş kalesine ardı ardına atak düzenliyor...( Maçta 3 dakika uzatma oynanacak)

89.dakika: Maçta son bir dakikanın içersine girildi. Beşiktaş'ın 2-1'lik üstülüğü devam ediyor..
87. dakika: CSKA Sofia'da Delev sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

88. dakika: Sofya'da Yanev yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

75. dakika: Beşiktaş'ta Tabata oyundan alındı, yerine Necip girdi.

72. dakika: Sofya'da 2 değişiklik birden. Tonev ve Galche oyundan alındı, yerlerine Sheridan ve Yanev girdi.

69. dakika: CSKA Sofia atağında savunmada Zapotocny ayağı kaydı ve topu kaptırdı, Delev topu kaptı hızla ceza sahası içine girdi ama savunmada Hilbert son anda müdahele ederek tehlikeyi uzaklaştırdı.

66.dakika: Beşiktaş ikinci golün ardından oldukça rahatladı.

64. dakika: Beşiktaş Ali'yle atağa kalktı Ali pasını veriyor... Holosko ve GOOOOOOOOLLLLLL

63.dakika:Marquinhos ceza sahası dışından serbest vuruş kullandı. Top savunmaya çarpıp kornere çıktı.

61.dakika: Marquinhos ceza sahası dışından serbest vuruş kullandı. Top savunmaya çarpıp kornere gitti.

58.dakika: Serbest vuruşu Guti kullandı. Kale sahasının içine doğru gelen topa Zapotocny kafayı vurdu topu ağlarla buluşturdu... GOOOLLLLLL

57.dakika: Beşiktaş bu dakikalarda daha etkili bir futbol oynamaya başladı... Tabata sağ çaprazda Yanchev'in müdehalesi ile yerde kaldı. Sarı kart Yanchev'e

56.dakika: Beşiktaş Holosko'yla atağa kalktı... CSKA Sofya savunması müdahele ediyor ve top kornere çıktı... Guti korneri kullandı Ersan vuruyor ve aut...

54.dakika: İki takım da maça temkinli başladı.... İlk yarıdaki temposuz fulbol devam ediyor...

52. Beşiktaş şimdi atağa kalkıyor... Holosko sağ kanattan ceza sahasına hareketlenirken Grillo'ya faul yaptı. Atış CSKA Sofya'nın.

50.dakika: Beşiktaş şu anda kendi sahasında hazırlık pasları yapıyor... CSKA Sofya orta alanı kapatarak Beşiktaş'ı kendi sahasına hapsetmek istiyor....

48.dakika: Beşiktaş ikinci yarıya daha enerjik başladı.. Bu arada Siyah- Beyazlı ekibin gruptaki 5 maçında da ilk yarıda golü bulamadığını hatırlatmak lazım....

46.dakika: İkinci yarıya temsilcimiz Beşiktaş başladı...

İlk yarı sona erdi

45+2 CSKA Sofya Michel'le çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor ancak Cenk çok kritik bir müdaheleyle topu çıkarıyor...

45.dakika: Maçta 2 dakikalık bir uzatma oynanacak...

44.dakika: CSKA Sofya çok tehlikeli bir atağa kalkıyor... Tonev, Beşiktaş savunmasının arkasına sızıyor... Tonev, kaleci Cenkle karşı karşıya vuruyor ve aut... Tonev, yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

42.dakika: CSKA Sofyalı taraftarlar sahaya meşale ve ses bombaları atıyor.... Beşiktaş kalecisi Cenk'in bulunduğu alan şu anda yanıyor... Ve anons yapılıyor...( Sahaya patlayıcı madde atılmaması yönünde...)

40.dakika: Maçta son 5 dakikanın içersine girldi... Bu arada Beşiktaş Nobre'yle bir atağa kalkıyor... Hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

39.dakika:Beşiktaş'ta Hilbert hafif bir sakatlık geçiriyor. Sağlık ekiplerinin yardımı ile Alman futbolcu oyun alanının kenarına geldi.

36.dakika:Beşiktaş sol kanattan korneri kullandı. Ersan'ın arkaya çevirdiği topu Zapo kafayla indirdi. Ancak kafalardan seken top son olarak kaleci M'Bolhi'nin elinde kaldı.

34.dakika: CSKA Sofya çok tehlikeli bir atağa kalkıyor... Tonev, Beşiktaş savunmasının arkasına sarktı ve ofsayt... Bulgar ekibi kontra ataklarla temsilcimiz Beşiktaş'ın kalesinde etkili oluyor...

32.dakika: Son derece temposuz bir şekilde devam eden maçta iki takım da kontra bir atakla golü bulma peşinde...

30.dakika: Aurelio sol kanatta hareketlenen Ernst'e uzun oynadı. Ancak Vidanov araya girdi ve topu auta çıkmasını sağladı.

28.dakika: İsmail, Galchev'e yaptığı sert müdahaleden dolayı sarı kartı görüyor... ( Maçtaki ilk sarı kart)

25.dakika CSKA Sofya, sağ kanattan kontra atağa kalkıyor... Ancak tehlikeyi sezen Cenk, kalesinden çıkarak topa sahip oluyor....

23.dakika: Temsilcimiz Beşiktaş, temposu düşük karşılaşmada rakibi CSKA Sofya önünde daha baskılı bir fulbol sergiliyor...

22.dakika: Beşiktaş henüz golü bulamadı ancak Siyah- Beyazlı ekip son yaptığı karşılaşmaların birçoğunda golü ikinci yarıda buldu.

20.dakika: Marquinhos, orta sahadan Delev'e pas attı... Hilbert'in müdahalesi top Beşiktaşlı oyuncularda kaldı.

18.dakika: CSKA Sofya şu anda kendi sahasında hazırlık pasları yapıyor... Beşiktaş ise kontra bir atakla golü bulmaya çalışıyor...

16.dakika:Savunmadan ileri uzun bir pas atıldı. Ceza sahasında Ersan kafayı vurdu, top direkten dışarı gitti.

14.dakika: Şimdi Beşiktaş atağa kalktı... Top Ernst'te... Ernst vurdu... Kaleci son anda çıkarıyor... Maçın ilk tehlikeli atağı Beşiktaş'tan geliyor...

12.dakika: CSKA Sofya sağ kanattan bir atak başlatıyor ancak Beşiktaş defansı topu kazanıyor...

11.dakika: Sahada tempodan yoksun bir futbol var... Oyun orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor...

9.dakika: Şİmdi atak sırası Beşiktaş'ta Zapotocny orta sahadan uzun bir top çıkarıyor... Holosko yetişemedi... Aut

7.dakika: CSKA Sofya Minev'le sol kanattan atağa kalktı ancak Beşiktaş savunması presle topu kazanıyor...

5.dakika: Beşiktaş orta alanda top çeviriyor... Yanchev'in müdahalesi ve top CSKA Sofyalı oyuncularda kalıyor....

3.dakika: Beşiktaş Holosko'yla CSKA Sofya kalesine bir atak düzeledi... Defansın müdahalesiyle top ev sahibi ekipte kalıyor...

2.dakika: İlk dakikalarda Bulgar ekibi kendi sahasına çekildi... Beşiktaş bu akşam genç bir kadroyla sahaya çıktı...

1.dakika: Karşılaşmaya ev sahibi CSKA Sofya başladı....

Maç öncesi: İki takım da sahadaki yerlerini aldı. Beyaz Gazete olarak temsilcimiz Beşiktaş'a başarılar diliyoruz...

TAKIMLARIN KADROLARI

CSKA SOFYA

M'Bolhi
Stoyanov
Minev
Aquaro
Yanchev
Galchev
Trifonov
Michel
Tonev
Marquinhos
Nelson

BEŞİKTAŞ

Cenk
Hilbert
Ersan
Zapotocny
İbrahim Üzülmez
Aurelio
Ernst
Holosko
Tabata
Guti
Nobre

STAT: Vasil Levski
HAKEM: Tom Harald Hagen (Norveç)
SAAT: 20:00
YAYIN: Star TV

UEFA Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Beşiktaş, bugün CSKA Sofya deplasmanında önemli bir maça çıkıyor. Beşiktaş ile CSKA Sofya arasında oynanacak zorlu mücadele Star TV’den canlı olarak yayınlanacak.CSKA Sofya Beşiktaş maçı Star tv izle, CSKA Sofya Beşiktaş maçı Star tv canlı izle, CSKA Sofya Beşiktaş maçı, Star tv canlı yayın izle, CSKA Sofya Beşiktaş maçı Star tv canlı maç izle, CSKA Sofya Beşiktaş maçı Star tv canlı maç.

CSKA SOFYA CEPHESİ


UEFA Avrupa Ligi’nde L Grubu'nda topladığı 3 puanla son sırada yer alan CSKA Sofya'nın teknik direktörü Sasho Borisov, Beşiktaş ile centilmence bir karşılaşmanın oynanacağını düşündüğünü belirterek: ''İyi oyun sergilemek istiyoruz. Rapid Wien karşısında başardığımızı yeniden yapabiliriz. Onurlu bir şekilde maçtan ayrılmak istiyoruz. İstanbul'daki oyunumuzu yarın da sergilemeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Bir üst tura çıkası için önündeki iki karşılaşmayı da kazanmak zorunda olan Bulgar ekibi Beşiktaş karşısında özellikle kontra ataklarla Beşiktaş’ı kendi saha ve seyircisi önünde mağlup etmek istiyor.

CSKA SOFYA - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ CEPHESİ


UEFA Avrupa Ligi’nde bugün CSKA Sofya’ya konuk olacak Beşiktaş, saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleden 3 puanla ayrılıp bir üst tura çıkmak istiyor.

CSKA Sofya karşısında alacağı galibiyetin ardından turu geçecek olan Beşiktaş’ta sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu teknik ekibi sıkıntıya soksa da Galatasaray karşısında alınan galibiyet takımın Bulgaristan deplasmanına moralli gitmesini sağladı.

Beşiktaş’ta tedavilerine devam edilen Rüştü Reçber, Bobo, Sivok, Ferrari, Ekrem Dağ, Onur Bayramoğlu ve Nihat Kahveci sakatlıkları dolayısı ile maç kadrosunda bulunmuyor. Öte yandan UEFA listesine adı dahil edilmeyen Yusuf Şimşek ve Michael Fink de bugün CSKA Sofya’ya karşı forma giyemeyecek.

Bu arada kart cezalısı olan İbrahim Toraman ile sakatlığı süren Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın Bulgaristan'a giden takım kafilesinde yer alarak takıma destek olmak istedikleri öğrenildi.

MAÇIN GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

Cska Sofya: 0 Beşiktaş:1

Cska Sofya: 0 Beşiktaş:2

Cska Sofya: 1 Beşiktaş:2

TAKIMLARIN KADROLARI


CSKA SOFYA

M'Bolhi
Stoyanov
Minev
Aquaro
Yanchev
Galchev
Trifonov
Michel
Tonev
Marquinhos
Nelson

BEŞİKTAŞ

Cenk
Hilbert
Ersan
Zapotocny
İbrahim Üzülmez
Aurelio
Ernst
Holosko
Tabata
Guti
Nobre

STAT: Vasil Levski
HAKEM: Tom Harald Hagen (Norveç)
SAAT: 20:00
YAYIN: Star TV