Ortaca Ölüdeniz'den 3 Puanla Döndü

Muğla Süper Amatör kümede üst sıralara çıkmak için mücadele eden Ortaca Belediye Spor, Ölüdeniz Belediye Spor ile Ölüdeniz Belediye Spor'un sahasında yaptığı mücadelede 1-2 lik skorla 3 puanı alarak Ortaca'ya döndü

Muğla Süper Amatör kümede üst sıralara çıkmak için mücadele eden Ortaca Belediye Spor, Ölüdeniz Belediye Spor ile Ölüdeniz Belediye Spor'un sahasında yaptığı mücadelede 1-2 lik skorla 3 puanı alarak Ortaca'ya döndü.
Ortaca Belediye Spor Teknik Direktörü Salih Aybey; Ölüdeniz Belediye Spor ile yapılan karşılaşmadan sonra verdiği bilgide; "Geçen hafta kendi sahamızda komşu ilçenin takımı Köyceğiz Belediye Spor karşısında alınan 5-1 galibiyetten sonra Ölüdeniz Belediye Spor karşısına bu moralle çıktık. Amacımız bu karşılaşmadan 3 puan alıp, üst sıralara çıkmak istiyorduk. Forvet elamanlarımızın cezalı ve sakat olmaları nedeniyle bazı futbolcularımıza ile uçlarda görev verdik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. İyi bir karşılaşma oldu. İlk golü de biz attık. Verilen penaltı ile beraberliğe sağlamalarına rağmen Gökhan'ın attığı golle 2-1 galip geldik. Çalışmalarımızı devam edip, önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Marmaris Esnaf Spor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ederken sakat olan oyuncularımızın tedavileri ile ilgilenip, sahaya tam kadro çıkmak istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için bu karşılaşmayı kazanmak zorundayız."dedi.