Eski Milletvekili Hatipoğlu'nun Vefatı

Vefat eden eski Milletvekili İbrahim Sıtkı Hatipoğlu'nun cenazesi Kocatepe Camisi'ndeki cenaze namazının ardından Gölbaşı Ballıkpınar Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kocatepe Camisi'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Milli savunma eski Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu, eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Osman Güneş, İçişleri Bakanlığı eski Müsteşarı Muzaffer Ecemiş, Emniyet eski Genel Müdürü Gökhan Aydıner, CHP Milletvekilli Yılmaz Ateş, Hatipoğlu'nun yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Cenaze namazının ardından Hatipoğlu'nun naaşı Gölbaşı Ballıkpınar Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.
1924 yılında Ankara Polatlı'da doğan Hatipoğlu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Kaymakam, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Teşkilatı Şube Müdürlüğü, Mülkiye Müfettişliği yapan Hatipoğlu, 1, 2 ve 3. dönemde Ankara'dan milletvekili seçildi. TBMM Başkalık Divanı Katip Üyeliği ve İdare Amirliği yapan Hatipoğlu, evli ve üç çocuk babasıydı.
Öte yandan, cenazeye katılan CHP Milletvekili Ateş, basın mensuplarının liste kriziyle ilgili sorusu üzerine, "Yeni yönetim oluştu, CHP'liler olarak partinin iktidar olması için elbirliğiyle sahaya ineceğiz. Benim yaptığım her şey yorum olur. Seçim kurulu 48 saat içinde karar verecek" dedi.