Çimse-iş Sendikası Ak Parti İl Başkanı Salih Koca'yı Ziyaret Etti

ÇİMSE-İŞ Teşkilatlardan Sorunlu Genel Başkan Danışmanı Nafiz Turan, Eskişehir Şube Başkanı Murat Yıldırım ve Şube Teşkilat Sekreteri Sabehattin Gündoğdu ile birlikte AK Parti İl Başkanı Salih Koca'yı parti binasında ziyaret ettiler

ÇİMSE-İŞ Teşkilatlardan Sorunlu Genel Başkan Danışmanı Nafiz Turan, Eskişehir Şube Başkanı Murat Yıldırım ve Şube Teşkilat Sekreteri Sabehattin Gündoğdu ile birlikte AK Parti İl Başkanı Salih Koca'yı parti binasında ziyaret ettiler.
Olağan üstü kongre sonrası düzenledikleri ziyaretler kapsamında AK Parti İl Başkanı Salih Koca'yı makamında ziyaret eden ÇİMSE-İŞ Sendikası üyeleri Toprak Fabrikası'ndaki çalışmalarından dolayı İl Başkanı Koca'ya teşekkür ettiler.
Ziyarette konuşan ÇİMSE-İŞ Eskişehir Şube Başkanı Murat Yıldırım, "Zorlu bir süreçten geçen Toprak Çalışanları için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere çalışan arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. Yaptığınız bu çalışmalar sayesinde alacaklarını alamayan çalışanlarımız paralarını almış ve büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş oldular. Umarım çalışmalarınız ikinci bölümü olan fabrikaların çalışır duruma gelmesi sorunu da en kısa zamanda çözülür" dedi.
ÇİMSE-İŞ Sendikası üyelerinin yapmış oldukları ziyaretten son derce memnun olduklarını dile getiren AK Parti İl Başkanı Salih Koca'da "Sendika yönetiminin ilgi ve gayretlerinden dolayı sizin şahsınızda tüm çalışma arkadaşlarınızı kutluyorum. Eskişehir için önemli bir istihdam kaynağı olan Toprak Fabrikası gibi sanayi teşekküllerimizi hep birlikte el birliği içerisinde tekrar kentimize kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.