Cemil Aydın Dualarla Anıldı

1979 yılında, kimliği belirsiz kişilerce vurularak öldürülen Cemil Aydın anısına Manisa'nın Salihli ilçesinde lokma döküldü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı, 1979 yılında silahlı saldırı sonucu öldürülen Cemil Aydın'ı unutmadı ve anısına Özgürlük Parkı'nda lokma döktürdü. Lokma dökümüne katılan MHP Manisa İl Başkanı Uğur Üncü, "Ülkücü şehidimiz Cemil Aydın'ı rahmet ve dualarla anmaktayız. Mekanı cennet olsun" dedi.
İl Başkanı Üncü, ülkü devlerinin hareketin gurur tablosu olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Canlarını verecek kadar davalarına inanan ve inançla yollarına baş koydukları ülkücü hareket için en büyük fedakârlığı yapan gurur tablomuzdurlar. Şehitlerimiz ve onların ardında kalan yetimleri/yakınlarını teşkilatlarımız unutmadı ve unutmayacak. Unutulmamalı, unutturulmamalı."
Cemil Aydın, Salihli'ye bağlı Çapaklı köyünde terzilik yaparken 1974 yılında Manisa'da bir fabrikada iş bulduğunu vurgulayan Üncü, sözlerine şöyle devam etti: "Cemil Aydın ağabeyimiz 21 Aralık 1979 da sabah işlettiği bakkal dükkanının kepengini açmaya çalışırken ardından gelen katillerin kurşunlarıyla şehit olmuştu. Şu an Çapaklı köyündeki kabristanda İstiklal Savaşı Gazisi babası Hüseyin Çavuş ve annesi ile yan yana yatmaktadır. O, şehit oldu. Binlerce ülküdaşımız gibi. Biz Cemil Aydın ağabeyimizi
dualarla hatırlıyoruz. 21 Aralık'ta Cemil Aydın'ın şehadetinin 32. yılı. Ruhuna fatihalar gönderelim. Allah rahmet eylesin."
Cemil Aydın için düzenlenen lokma dökümüne MHP Manisa İl Başkanı Uğur Üncü, MHP Salihli Başkan Yardımcısı Mesut Kızıltuğ, Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, Gördes Çiçekli Belediye Başkanı İsmail Kızıldağ, Gördes'in geçmiş dönem belediye başkanı İbrahim Emren, Alaşehir Killik beldesi Belediye Başkanı Halil Kara ile İl Genel Meclis üyesi Hasan Çimen ve Salihli MHP Belediye Meclis üyesi ve partililer katıldı.