Chp Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, Kılıçdaroğlu'nun Evinden Çıkarken Basının Sorularını Yanıtladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, "Genel Başkan'ın güzel bir liste yapacağına eminim. Umarım beni de koymuştur içine. Kendimin bile içinde olup olmadığını sormadım" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, Kılıçdaroğlu'nun evinden çıkarken, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güneş, Kılıçdaroğlu ile kahvaltı yaptıklarını ve Kurultayı değerlendirdiklerini söyledi.
Güneş, Sayın Başkan Kılıçdaroğlu'nun listeyi tamamlayıp tamamlamadığının sorulması üzerine, "'Ben açıkçası listeyle ilgili hiçbir şey sormadım. Genel Başkan'ın güzel bir liste yapacağına eminim. Umarım beni de koymuştur içine. Kendimin bile içinde olup olmadığını sormadım'" şeklinde cevap verdi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yorgun olup olmadığı sorusuna ise Güneş, Başkan'ın yorgun olduğunu belirterek, "'Saat 02.30 gibi yattım, 03.00'e doğru bir telefonla uyandım' dedi'' şeklinde konuştu.
Bir başka basın mensubunun 2 bin talebin olduğunu söylendiğinin hatırlatması üzerine, Güneş, "Ben de gazetede okudum, çok ilginç. Bu da şunu gösteriyor ki partililerimiz CHP de bir umut görüyor, bu da güzel bir şey'' dedi.
'Kılıçdaroğlu'nun moralinin nasıl olduğu' sorusuna ise Güneş, "Böyle güzel bir Kurultayda, güzel bir havada niye morali kötü olsun. Yani gerçekten bir iktidar yürüyüşü kurultayı olacak. Hepimize hayırlı uğurlu olsun'' dedi.