'Yakacak Yardımı' Telaşı

Tavşanlı Dost Kalpler Derneği Başkanı Ayşe Aydın, soğukların aniden bastırmasıyla birlikte kömür ve yakacak yardımlarına hız verdiklerini belirterek, ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerini karşılamak için yoğun gayret gösterdiklerini anlattı

Tavşanlı Dost Kalpler Derneği Başkanı Ayşe Aydın, soğukların aniden bastırmasıyla birlikte kömür ve yakacak yardımlarına hız verdiklerini belirterek, ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerini karşılamak için yoğun gayret gösterdiklerini anlattı.
Tavşanlı Kaymakamlığının yakacak yardımı konusunda kapsamlı bir yardım faaliyetinin bulunduğunu kaydeden Aydın, bunun yanında buraya başvuramayan bazı ihtiyaç sahiplerinin de Dost Kalpler Derneğine geldiklerini belirtti. Şu an için 3 ailenin kendilerine yakacak talebinde bulunduğunu anlatan Ayşe Aydın yardımda bulunmak isteyen tüm hayırseverlerin kendilerine başvurmalarını istedi.
Dernek olarak diğer yardım faaliyetlerini de sürdürdüklerini dile getiren Ayşe Aydın, derneklerinden burs alan 71 öğrencilerin de 3 aydır kesintisiz olarak burslarını alabildiklerini söyledi.
Balıköy Beldesinde çeşitli yardım faaliyetleri düşündüklerini kaydeden Aydın, Ocak ayı itibariyle Balıköy beldesinin köylerine gitmeyi düşündüklerini aktardı.
Derneğin yardım faaliyetlerinin yanında çevresel projelere de imza attığına işaret eden Ayşe Aydın, bu çerçevede Hz. Hamza Camisi'nin bahçesini düzenlemek istediklerini sözlerine ekledi.