Medical Park Antalyaspor MKE Ankaragücü maçı hangi kanalda saat kaçta?

Medical Park Antalyaspor MKE Ankaragücü maçı hangi kanalda saat kaçta? Antalyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamladı. Medical Park Antalyaspor MKE Ankaragücü maçında neler olacak? Medical Park Antalyaspor MKE Ankaragücü maçı DİGİKANAL-C kanalında saat 17:00'de.

Medical Park Antalyaspor  MKE Ankaragücü maçı hangi kanalda saat kaçta?
Justin Tv Lig Tv canlı maç izle - Antalyaspor Ankaragücü maçı. Medical Park Antalyaspor MKE Ankaragücü maçı hangi kanalda saat kaçta? Antalyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamladı. Medical Park Antalyaspor MKE Ankaragücü maçında neler olacak? Medical Park Antalyaspor MKE Ankaragücü maçı DİGİKANAL-C kanalında saat 17:00'de.

Fenerbahçe'yi mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Ankaragücü'nün galibiyet sevinci fazla sürmedi. Ankaragücü kongresinin iptal edilmesi tüm camiayı birbirine soktu. Oyunculara bulunan borç ve bu borcun ödenmemesi halinde oyuncuların kısa süre sonra serbest kalacak olması da tehlikenin boyutunu arttırıyor. Sarı-lacivertliler, Antalya'ya çok sıkıntılı gidiyor. Antalyaspor ise bir türlü arzuladığı çıkışı yakalayamadı. Son maçında da Karabük'e deplasmanda kaybeden Antalyaspor bu maçı kazanma niyetinde. Kırmızı-beyazlılar bu maçta da etkili gol ayaklarına güveniyor.

Medical Park Antalyaspor  MKE Ankaragücü maçı hangi kanalda saat kaçta? LİG TV CANLI MAÇ İZLE

Ankaragücü'nün içinde bulunduğu sıkıntılı durum ibreyi Antalyaspor'a çeviriyor.Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdüren Ankaragücümüz, bir saat süren çalışmalarda gol organizasyonları denedi.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Antalyaspor’la karşılaşacak olan Ankaragücümüz, maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Çeşitli gol organizasyonlarının denendiği antrenman, yaklaşık olarak bir saat sürdü. Teknik Direktörümüz Ümit Özat yönetiminde başlayan antrenmanda sarı-lacivertli ekibimiz, ısınma ve koordinasyon çalışmaları yaptı. Beyaz Gazete - Daha sonra dar alanda pas ve gol organizasyonları deneyen oyuncularımız, yarım sahada oynadıkları taktiğe yönelik maçla antrenmanı sonlandırdı. Çalışmalara sakatlığı devam eden Vittek ve Umut katılmazken hafif sakatlığı bulunan Özden ağırlık salonunda çalıştı. Öte yandan ayak tırnağında problem yaşayan Uğur, genç oyuncularımız Bayram ve Ümit ise kondisyoner nezaretinde bireysel antrenman yaptı.