Bağış'ı dizi oyuncusu sandılar

Star TV muhabiri yedi dizi oyuncusuyla, Devlet Bakanı Baş Müzakereci Egemen Bağış'ın fotoğraflarını eline alarak sokağa çıktı. Ününe çıkan vatandaşlara bu kişilerin ismini sordu fotoğrafları dikkatlice inceleyen vatandaşlar içler acısı bir durumu ortaya koydu.

Bağış'ı dizi oyuncusu sandılar
Star Tv muhabiri Osman Serkan eline 7 dizi oyuncusu ve Devlet Bakanı Baş Müzakereci Egemen bağışın fotoğraflarını eline aldı ve vatandaşlara bu fotoğrafları göstererek bu kişileri tanıyıp tanımadıklarını sordu. Dizi oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu, Beren Saat, Deniz Çakır, Kıvanç Tatlıtuğ, Necati Şaşmaz, Binnur Kaya, Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinin Osman’ı Emir Berke Zincidi ve Devlet Bakanı Baş Müzakereci Egemen Bağış’ın fotoğraflarına dikkatlice bakan vatandaşlar bütün ünlüleri tanıdı ancak Devlet Bakanı Baş Müzakereci Egemen Bağış’ın kim olduğunu çıkaramadı. Öyle ki birkaç aydır ekranlarda olan dizinin bile oyuncusunu görür göremez tanıyan vatandaşlar, Bakan Egemen Bağış’ı dizi oyuncusu sandılar.

Bülent Arınç: İyi ki beni göstermediler!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Konya Mevlana Üniversitesi’nde konuştu.

Arınç konuşmasında şunları söyledi:

Televizyonda bir programa rast geldim. Programda, elinde bir fotoğraf göstererek “Bunları tanıyor musunuz” diye soruyor. Birini gösteriyor, efendim şurada oynuyor. Birini gösteriyor, Ezel’de oynuyor. Birini gösteriyor, şurada futbolcu deniliyor. Yani Beren Saat’i, Kıvanç Tatlıtuğ’u herkes tanıyor.

Egemen Bağış’ın güzel, yakışıklı bir fotoğrafını gösterdiler. İnanın 20 kişiden biri bile tanımadı. Hatta içlerinden bir tanesi “Vallahi bir dizideydi ama hatırlamıyorum” dedi. Sonunda iyi ki beni göstermediler.

Şimdi halimiz böyle. Yani sokak kültürü, televizyon kültürü, eğlence popüler kültür, sizi trajikomik şeylerle karşılaştırabiliyor. Sevgili gençler, seviyenin artabilmesi bizim iyi bir eğitim almamıza bağlı.