Yozgat Özel Ergin İlköğretim Okulu Köy Okulundaki Öğrencilere Mont Yardımında Bulundu

Yozgat Özel Ergin İlköğretim Okulu, "her sınıfa bir kardeş okul" projesi kapsamında Çalatlı Hüseyin Saffet Coşkun İlköğretim Okulunda eğitim gören 300 öğrenciye kışlık mont dağıttı.

Yozgat Özel Ergin İlköğretim Okulu Köy Okulundaki Öğrencilere Mont Yardımında Bulundu
Yozgat Özel Ergin İlköğretim Okulu, 'Her Sınıfa Bir Kardeş Okul' projesi kapsamında, köy okulları ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde köy okulların ihtiyaçlarını da karşılayan Özel Ergin İlköğretim Okulu, öğrenciler arasında kaynaşmayı, arkadaşlık bağlarını geliştirmeyi ön planda tutuyor.
Özel Ergin İlköğretim Okulu 5. ve 1. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve velileri her sınıfa kardeş okul projesi kapsamında Sarıfatma, Osmanpaşa, Musabeyli Şehit Uğur İlköğretim Okulu, Gülyayla, Bişek Şehit Adem Kocadağ İlköğretim Okulu, Türkmensarılar İlköğretim Okulun dan sonra Çalatlı Hüseyin Saffet Coşkun İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Her iki okulun öğrencileri aynı sırada oturup, ders dinlediler.
Özel Ergin İlköğretim Okulu Müdürü Ali Acar, okul olarak sosyal etkinliklere her zaman büyük önem verdiklerini belirterek, "Bu yıl itibari ile başlattığımız proje kapsamında köy okullarında eğitim gören öğrencilere, projeye destek veren hayırsever işadamımızın desteği ile kışlık giysi yardımında bulunduk." dedi.
Özel Ergin İlköğretim Okulu olarak her sınıfa bir kardeş okul projesi kapsamında 15 köy okulunu ziyaret ettiklerini ifade eden Acar, "Amacımız öğrencilerimizle yardımlaşma, paylaşma, dostluk duygularının gelişmesi ve pekişmesi ayrıca karşılıklı ziyaretlerle öğrencilerimizin çevreyi tanımlarını sağlamaktır. Bu kapsamda kardeş okullarımızla karşılıklı ziyaretlerimizle değişik etkinlik ve faaliyetlerde düzenlemeyi düşünüyoruz" diye konuştu.
Okul Müdürü Acar, projeye 300 kaban ve montla destek veren velilerden Hüseyin ve Saffet Coşkun'un yanı sıra yine çeşitli hediyelerle destekte bulunan diğer velilere teşekkür etti.