Matruşka Büyüledi

Adana Devlet Tiyatrosu (ADT) sezonun 4'üncü oyunu olarak sahneye koyduğu Matruşka düzenlenen galada izleyenlerle buluştu

Matruşka Büyüledi
Adana Devlet Tiyatrosu (ADT) sezonun 4'üncü oyunu olarak sahneye koyduğu Matruşka düzenlenen galada izleyenlerle buluştu. Oyun için fuayede özel olarak oluşturulan sahne de sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.
Tuncer Cücenoğlu'nun yazdığı, Hakan Boyav'in yönettiği oyunda ADT sanatçıları Gökhan Doğan ile Derya Keyf sahne alıyor. Kadın ve erkek ilişkilerini durumlar, duygular ve anlar açısından ele alan oyunun müzik ve ışıklandırması da izleyenlerden tam not aldı.
ADT Müdürü Fırat Demirağ gelen konuklarla tek tek ilgilenirken, "Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi çatısı altında 368 kişilik salonumuz var. Fakat özel olarak fuayede oluşturan bu salon küçük, sempatik, samimi bir şekilde izleyici ile oyuncuları buluşturuyor. Burasının dokusu bir başka, oyuncular ve seyirci iç içe bir mekan yarattık. Seyirci sayımız 60 ile sınırlı. Daha kalabalık olursa o sıcaklık ve safiyet kaybolacağından bu rakamı uygun gördük. Projenin içinde yönetmenimizin de önemli görüşleri oldu, Hakan beye teşekkür ediyoruz. Matruşka çarşamba, perşembe ve cuma günleri 18.00'de sanatseverlerle buluşuyor" diye konuştu.
Demirağ, tüm oyunların yoğun ilgi gördüğünü de belirterek, Adanalı sanatsevere teşekkür etti.