Kuaförlük Kursu Sona Erdi

Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün Bağlarbaşı köyünde açtığı Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı-Saç Bakımı ve Yapımı Kursu sona erdi.

Kuaförlük Kursu Sona Erdi
Kursta Anatomi, Fizyoloji, Saç ve Cilt Analizi, Kişisel hazırlık ve Hijyen, Salon Hazırlığı ve Hijyeni, Müşteri Karşılama ve Uğurlama, Saç ve Saçlı Deri Masajı, Saç Yıkama, Saç Ayırma, Temel Kozmetik, Saç Bakımı Kozmetikleri, Kuaförlüğün Tarihsel Gelişimi, Fön, Maşa-Vak-Rasta, Papiyot-Mizanpli, Saç Örme, Topuz, Permanant-Defrize, Saç Boyama, Röfle - Meç, Saçın Rengini Açma, Saç Ekleme, Katlı Kesim, Hacimli Kesim, Uzayan Katlı Kes ve Eşit Katlı Kesim, Müşteri Özellikleri, Müşteri Memnuniyeti, Müşteri İletişimi, İş Planı modülleri gösterildi. Kursta teorik konular projeksiyon eşliğinde akşam saatlerinde, pratik konular ise gündüz gösterildi. Kurs sonunda 10 kursiyer belge almaya hak kazandı.
Belge almaya hak kazanan kursiyerler, "Halk Eğitimin Kursları hakkında yeteri kadar bilgimiz yoktu. Kuaförlük kursu talebinde bulunduk, köyümüzde açıldı. Artık yakınlarımız saç ve bakım işleri için bize geliyorlar. Bize yeterli sayıda müracaat olduğunda her türlü kursun açılabileceği sözü verildi. Bu nedenle yaz döneminde diksiyon kursuna da gelmek istiyoruz" diye konuştular.