İha'nın Haberi Ses Getirdi

Düzce'de 4 çocuğundan 3'ü engelli olan Nacar ailesinin çağrısına kulak veren Düzce Belediyesi 3 engelli çocuğa akülü tekerlekli sandalye verdi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde "Tek İsteği çocukları için akülü tekerlekli sandalye" haberi üzerine Nacar ailesine Düzce Belediyesi'nden destek geldi. Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde oturan engelli 9 yaşındaki Aysema Nacar, 18 yaşındaki Furkan Nacar ve 16 yaşındaki Halit Nacar için anne Yıldız Nacar çocuklarını dışarıya çıkmak ve onları gezdirebilmek adına istediği akülü tekerlekli sandalyeleri verildi. Kısa sürede temin edilen tekerlekli sandalyeler Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın eşi Elka Bayram tarafından aileye teslim edildi.
Anne Yıldız Nacar "Benim 4 çocuğumdan üçü engelli olarak hayatını sürdürüyor. Ben hayatımı çocuklarıma adadım. İstiyorum ki çocuklarım yardıma ihtiyacı olmadan hareket edebilsinler. Bunun için tekerlekli sandalyeye ihtiyacımız vardı. Kendi imkanlarımız ile bunu temin edemiyorduk. Bunun için kamuoyuna seslendim. Bizimle irtibat kuran Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile ekibine ve ayağımıza kadar bize gelerek tekerlekli sandalyeleri teslim eden Başkanımızın eşi Elka hanıma çok teşekkür ederiz" dedi.