Edremit'te Yağmur İçin Önlemler Devam Ediyor

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün projeleri ve İtfaiye Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar neticesinde ilçe merkezinde geçtiğimiz yıllarda her yağmur sonrasında yaşanan manzaralar artık hatıralarda kaldı

Edremit'te Yağmur İçin Önlemler Devam Ediyor
Balıkesir'in Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün projeleri ve İtfaiye Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar neticesinde ilçe merkezinde geçtiğimiz yıllarda her yağmur sonrasında yaşanan manzaralar artık hatıralarda kaldı.
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın direktifleri ile düzenleme yapılan alt yapı çalışmalarının ardından ilçe merkezinde yaşanan su baskınlarının önüne geçilmişti. Edremit Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalar ile yağışlı havalarda kontrolü ellerinde bırakmıyorlar. Edremit Belediyesi ekipleri özellikle yağış mevsimi öncesinde gerçekleştirdikleri çalışmalar ile rögar temizlikleri yaparak yağmur suyu akışlarını hızlandırdılar.
Yeni yapılan yağmur suyu kanal sistemi ile de yıllarca yağmur sularına teslim olan Edremit ilçe merkezi, uzun süreli yağışlara rağmen bu sefer yağmur suyuna teslim olmadı.