Balyoz davasına reddihakim arası

Balyoz darbe planı davasında bazı sanıklar ile avukatları tarafından yapılan reddihakim talepleri konusunda bir karar verilmesi için dava dosyasının İ

Balyoz darbe planı davasında bazı sanıklar ile avukatları tarafından yapılan reddihakim talepleri konusunda bir karar verilmesi için dava dosyasının İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesine karar verildi. Duruşma 18 Aralık'a ertelendi.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan reddihakim taleplerinin ardından verilen 20 dakikalık aradan sonra mahkeme heyeti, verilen kararı açıkladı. Heyette yer alan üye hakimler hakkında verilen reddihakim talebinin karara bağlanması için dosyanın İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesine karar verildi.

Yapılan diğer taleplerin, reddihakim talebinin karara bağlanmasının ardından değerlendirilmesine karar verildi. Davanın başka suçlardan tutuklu sanıkları Dursun Çiçek, Cengiz Köylü ve Fikri Karadağ'ın hazır bulundurulması için yetkili makamlara yazı yazılmasına karar verilen duruşma, verilecek olan karar nedeniyle 28 Aralık'a ertelendi.