Simavlı Buğra'ya Tebrik Yağıyor

Demokrasi Eğitimi Okul Meclisi Projesi kapsamında 13 okul arasından 21 oyla Öğrenci Temsilcisi seçilerek Kütahya ve Simav'ın gündemine oturan Simav Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Buğra Karabacak'a tebrik yağıyor

Simavlı Buğra'ya Tebrik Yağıyor
Demokrasi Eğitimi Okul Meclisi Projesi kapsamında 13 okul arasından 21 oyla Öğrenci Temsilcisi seçilerek Kütahya ve Simav'ın gündemine oturan Simav Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Buğra Karabacak'a tebrik yağıyor.
23 Nisan 2010 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) de yapılacak Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçiminde Kütahya'yı temsil edecek Simav Teknik ve EML öğrencisi Buğra Karabacak'ı makamına davet eden Kaymakam Yüksel Ünal ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi kendisini kutlayarak tebrik etti.
Buğra Karabacak ile gururlandıklarını ifade eden Kaymakam Yüksel Ünal," Böylesine önemli bir görevi başarıyla yürüteceğine inandığım Buğra Karabacak ile gururlanıyoruz. İnanıyorum ki efendiliği, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile topluma örnek bir insan olan Buğra, hem Simav'ı hem de Kütahya'yı başarıyla temsil edecektir" dedi.
Kaymakamlıktaki kutlama programında Garnizon Komutanı Yurdaer Karaca, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, Simav Teknik ve EML Müdür Yardımcısı Adnan Çelik'de hazır bulundu.