Vanlı Dördüzler Taburcu Oldu

Yaklaşık 2 ay önce Bitlis'in Tatvan ilçesinden Van'a getirilen Aygül Özkan'ın özel bir hastanede dünyaya getirdiği dördüzler taburcu oldu.

Vanlı Dördüzler Taburcu Oldu
Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaşayan anne Aygül Özkan, yaklaşık 2 ay önce doğum sancılarının başlamasıyla ambulansla Van'a getirilerek Özel Medisina Hastanesi'nde 2'si kız, 2'kisi erkek 4 bebek dünya getirmişti. 850 ile 950 gram ağırlığındaki bebekler, yeni doğan ünitesinde tedavi altına alınmıştı.
Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen dördüzler taburcu edildi. Özel Medisina Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. İbrahim Altınkaynak, Özkan çiftinin bebeklerine itina ile baktıklarını ve sağlıklı bir şekilde taburcu ettiklerini belirterek, "Aile yeşil kartlı olduğu için bu 2 aylık süre içerisindeki masraflar Sağlık Bakanlığı tarafından karşılandı. Hastane olarak biz onlardan hiçbir ücret almadık. Biz burada onlara yardımcı olmak için elimizden geleni yaptık. Onların bu mutluluğunu paylaştık. Kiloları
ortalama bin 400 gram ile bin 650 gram arasında olan çocukların sağlık durumları iyi olduğu için biz de onları taburcu ettik" dedi.