'Abba The Show' İstanbul'da

Efsane Abba grubunun müzisyenleri Ulf Anders Hilmer Andersson ve Mats Sture Ronander, Haliç Kongre Merkezi'nde sahne aldı.

Dünyayı kasıp kavuran "Abba" grubunun eski üyeleri saksafon ve flütte Ulf Anders Hilmer Andersson ve gitarda Mats Sture Ronander önderliğindeki "Abba The Show", hayranlık uyandıran gösterileriyle ilk kez İstanbul'da müzikseverlerle buluştu. MAP İletişim'in düzenlediği Good Music in Town Festivali kapsamındaki konser, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlendi.
Ulf Anders Hilmer Andersson ve Mats Sture Ronander, aralarında Londra senfoni orkestrasının üyelerinin de bulunduğu 20 kişilik orkestra ve hayranlık uyandıran şovlarıyla ilk kez İstanbul'da sahne aldı. Daha önce "Royal Albert Hall Londra" ve "Hollywood Bowl" gösteri merkezlerinde kapalı gişe oynayan ve bu yıl Avrupa turnesi kapsamında 100 bin seyirciye ulaşan gösteri, izleyenlere büyülü anlar yaşattı.
"Abba The Show" ile müzikseverler, Abba grubunun 2005 yılında Eurovision tarihinin en iyi şarkısı seçilen "Waterloo" başta olmak üzere "Money Money Money", "Mamma Mia", "Dancing Queen", "I have a dream" gibi birçok efsane olmuş şarkılarını büyük bir coşkuyla dinlediler.