Sağlık-Sen'den dayanışma toplantısı

Memur Sen'e bağlı Sağlık-Sen Şırnak Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Silopi ilçe teşkilatıyla kaynaşma ve dayanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda ayr

Memur Sen'e bağlı Sağlık-Sen Şırnak Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Silopi ilçe teşkilatıyla kaynaşma ve dayanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda ayrıca sendikaya yeni katılan 32 üyenin sevinci de yaşandı.

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Şırnak Başkanı Hakan Usal, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Hatipoğlu, Sadık Fırat, Faruk Yiğit ve sendika üyeleri, Sağlık-Sen Silopi ilçe temsilciliği ile Sadık Künefe'de düzenlenen kaynaşma ve dayanışma toplantısında bir araya geldi. Sağlık-Sen Silopi ilçe temsilcisi Serhat Öztürk sendikaya yeni katılan 32 üyeyi yönetim kurulu üyeleri ile tanıştırırken, düzenlenen toplantının kaynaşma ve dayanışma toplantısı olduğunu söyledi. Sağlık çalışanlarının sıkıntılarının da anlatıldığı toplantıda Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Hakan Usal, Nöbet ücretleri, izinler ve raporlar hakkında yaşanan sıkıntılara değindi.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Hakan Usal Türkiye'de sivil toplum örgütleri ve sendikacılığın öneminin her geçen gün attığına vurgu yaparak, Sağlık-Sen'in Şırnak'ta daha iyi bir noktaya geldiğini söyledi. Sağlık-Sen'e üye olanların neden bu tercihi yaptıkları hakkında konuşan Usal, "Sağlık personelimizin ve diğer kamu kum kuruşlularında çalışan personelimizin sıkıntılarının ve taleplerinin artması üzerine görülüyor ki tercih üreten ve çalışan sendikadan yana gelişmektedir. Bu bağlamda davet edildiğimiz Silopi'de değerli sağlık çalışanlarımız ile bir araya geldik. Burada değerli sağlık çalışanlarımızın katılımları bizi çok mutlu ve bahtiyar etmiştir. Kendilerinde dile getirmiş oldukları ve sendikamızın çalışmalarının farkında olduklarının gözlemlemiş oldukları bunu hem basından hem de birebir çalıştıkları ortamdan dahi gözlüye biliyor olmaları bizi hakikaten mutlu etmiştir." diye konuştu.

Usal, Sağlık-Sen'in kendi değerlerinden ödün vermeden ülke için en iyi gayreti göstereceğini şu cümleler ile ifade etti:

"Memur-sen camiamız ve memur-sen'e bağlı sağlık-iş kolumuz olan sağlık çalışanları ve hizmet sendikası, özelde üyelerinin sorunlarını ve sıkıntılarını, genelde ise ülkesinin sıkıntılarını ve sorunlarını kendine dert edinen bir misyona ve vizyona sahip bir sendikadır. Bu değerlerimizden ve ilkelerimizden taviz ve ödün vermeden her zaman çalışanlarımız ve ülkemiz içi en iyisini yapmaya gayret göstereceğimizi belirtmek istiyorum."

SİLOPİ TEMSİLCİLİĞİNE 32 YENİ ÜYE

Sağlık-Sen Şırnak Başkanı Hakan Usal Silopi ilçesinde ki temsilciliklerine 32 yeni üyenin katıldığını belirterek, "Sendikamıza yeni katılan arkadaşlarımıza sendikamızın kazanımlarından bir tanesi olan SBN'nin sigorta poliçelerini ve ferdi kaza sigortalarını dağıtacağız. Arkadaşlarımız bu sigorta poliçelerinin dahilinde 45 bin liraya varan bir sigortadan faydalanacaklar. Aynı zamanda üyelerimiz alacakları araçları SBN'nin sigortaları ile sigortalamaları halinde yüzde 45'e varan bir indirimden faydalanacaklardır. Bu da üyelerimizin ekonomik bütçelerine bir nebzede olsa katkı sağlayacağı için bu hizmeti değerli üyelerimiz ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Sağlık-Sen Şırnak Başkanı Hakan Usal konuşmasının ardından sağlık-sen üyeleri ile fotoğraf çektirdi.