Ormanda mahsur kalan 5 işçi kurtarıldı

Bolu Orman Bölge Müdürü Sırrı Köstereli, Düzce'nin Cumayeri ilçesine bağlı Dededüzü köyünde kar yağışı nedeniyle ormanda mahsur kalan 5 işçinin kurtar

Bolu Orman Bölge Müdürü Sırrı Köstereli, Düzce'nin Cumayeri ilçesine bağlı Dededüzü köyünde kar yağışı nedeniyle ormanda mahsur kalan 5 işçinin kurtarıldığını açıkladı.

Köstereli, orman işçilerinin bir süre önce Adana'dan Düzce'ye çalışmak için geldiğini belirttiği açıklamasında şöyle dedi: "İşçiler, geçtiğimiz hafta çalışmalarını tamamlayarak ilişiklerini kesti. Düzce'deki orman işletme müdürlüğü yetkilileri, işçilerin Adana'ya gitmeleri için kamyon ayarlamış ve gelmesini bekliyormuş. Bu sırada hava koşulları kötüleştiği için işçiler köye yerleştirilmiş. Bu işçilerden 5'i çalıştıkları çadırların yanına çıkmış. Kar yağışının yolu kapatması nedeniyle işçiler çadırın bulunduğu yerde mahsur kalmış. Telefonla haber vermeleri üzerinde orman işletme müdürlüğü ve Düzce Özel İdare ekipleri yol açma çalışmalarına başladı. İşçilere 24 saat aradan sonra dün gece saat 00.00 sıralarında ulaşıldı. İşçiler mahsur kaldıkları yerden alınarak köye getirildi. Sağlık durumları da iyi. Mahsur kalan işçiler, köye yerleştirilen diğer işçilerle birlikte Adana'ya gidecekler."