Beldibi Belediyesi'nin Spora Hizmeti Devam Ediyor

Marmaris'e bağlı Beldibi Belediyesi, Beldibilileri spora özendirmek ve alıştırmak için "Her Yaşta Spor Projesi(HEYAS)" başlattı.

Beldibi Belediyesi'nin Spora Hizmeti Devam Ediyor
Beldibi'nin birçok özelliğinin yanında, Beldibi Beldesini sporla da özdeşleştirmek yolundaki adımlarını sıklaştıran Beldibi Belde Belediye Başkanı İdris İspirli, proje kapsamında spor yapmak isteyen belde yaşayanlarına beldenin değişik yerlerinde, değişik spor dallarında imkân sunmak istediklerini söyledi.
İspirli, "Beldenin değişik yerlerinde olmak üzere 6 adet parka açık hava jimnastik aletleri yerleştirip bu parkların etrafına, yürüyüş parkurları yaparak, her yaştan insanın spor yapması için hizmeti vatandaşın ayağına götüreceğiz. Bununla da yetinmeyip, Beldenin değişik yerlerinde 3 adet açık hava basket ve voleybol sahası ile 2 adet mini futbol sahasını etrafı tel örgüyle çevrili olmak üzere hizmete açtık. Ayrıca, Beldede bulunan atıl durumdaki 28.800 m² lik spor alanına çim yüzeyli 2 futbol sahası, etraflarında 3 adet farklı mesafede yürüyüş yollarını yine sporseverlerin ve vatandaşımızın hizmetine sunduk" dedi.
İspirli, Her yaşa ve her zevke hitap eden spor alanlarını birbiri ardına tamamlayan Beldibi Belediyesi'nin, atıcılık ve okçuluk sporunu da unutmadığını belirterek;"Belediye olarak, yerleşim yeri dışında yaklaşık 13 dönümlük bir alanın tahsisi alınarak mevcut haliyle atıcılık ve okçuluk sporunun hizmetine verdik., Projenin devamında yine Beldibi'nin değişik yerlerinde olmak üzere mini futbol sahaları, basket ve voleybol sahaları ile yine yürüyüş yolları ve tenis kortları yapılacak. Beldibi tam anlamıyla bir spor merkezi haline gelecek. Hayata geçirdiğimiz "HEYAS" Projesini çok önemsiyoruz. Her yaştan tüm Beldibilileri spor yapmaya davet ediyorum" diye konuştu.