ÇOMÜ halka 'beden dili' eğitimi verecek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğu, halka açık ve sertifikalı "Beden Dili ve İletişim" konulu eğitim verecek. Kayıt

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğu, halka açık ve sertifikalı "Beden Dili ve İletişim" konulu eğitim verecek. Kayıtlarına ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü'ndeki rektörlük binasında başlanan ve ücreti 3 lira olan eğitimi, Türkiye'nin bu alandaki en uzman isimlerinden Şafak Layiç verecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Halkla İlişkiler Topluğu Akademik Danışmanı Gökhan Bayram, halka yönelik önemli yardım çalışmalarına imza atan, üniversiteyle halk arasında köprü kurmaya çalışan topluluklarının, eğitime yönelik önemli bir program düzenlediğini söyledi. 12 Aralık 2010 Pazar, saat 12.00 ile 16.00 arasındaki eğitimin bir kısmının üniversite öğrencilerine yönelik olacağını hatırlatan Bayram, halktan da 100 kişiyi kabul edeceklerini belirtti. Katılacak vatandaşlardan sembolik olarak 3 lira ücret alacaklarını kaydeden Bayram, karşılığında ortalama 4 saat iletişim, ikna, beden dili ve benzeri konularda eğitim verileceğini ifade etti.