Yıkılmadan ayakta!

Bursaspor'un Antalyaspor karşısında attığı gol sırasında sakatlanan ve kafatasından ameliyat olan Bursasp...


Bursaspor'un Antalyaspor karşısında attığı gol sırasında sakatlanan ve kafatasından ameliyat olan Bursasporlu Ali Tandoğan, bir gün sonra basın mensuplarının karşısına çıktı, taraftarına ve sevenlerine iyi olduğunu gösterdi.
Konuşmakta zorlandığını belirten başarılı oyuncu en kısa zamanda sahalara döneceğinin müjdesini verirken, şunları söyledi:
"Öncelikle doktorumuza çok teşekkür ediyorum. Ama çok iyi durumda değilim. Konuşmakta zorluk çekiyorum. Ameliyatın çok başarılı geçtiği ve 10 gün sonra koşabileceğim söylendi. Buna çok sevindim. Bursa ve Bursaspor benim için çok önemli. 10 gün sonra antrenmanlara başlayıp, tam olarak iyileştiğimde de Bursaspor için yine elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım."
Kendisini hastanede birçok kişinin aradığını ve bundan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden başarılı futbolcu, "Federasyon başkanımız, milletvekillerimiz, hocam, arkadaşlarım aradı. Konuşamadım ama onlar telefondan beni gördüler. Hepsine teşekkür ederim.Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Şu bir gerçek ki, her şeye rağmen sahaya tekrar dönüp Bursaspor için elimden geleni yapacağım" dedi.
Ali Tandoğan'ı ameliyat eden Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kaya Aksoy da Ali Tandoğan'ın herkesin sakatlığından daha önce sahalara döneceğini ifade etti.

A2'den iki oyuncu

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynacağı Kırıkhanspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. İdmanda futbolcular düz koşunun ardından pas çalışması yaptı. A2 takımdan Okan Deniz de A takım ile antrenmana katıldı. Ayrıca 2 hafta boyunca denenen Kosovalı genç oyuncu Baki'ye de alt yapı antrenörlerinin olumlu rapor vermesinin ardından antrenmanlara dahil edildi. Öte yandan TRT'de program yapan eski futbolculardan Feyyaz Uçar, idman öncesi Sağlam ile röportaj yaptı. Röportajın ardından antrenmandan görüntüler alınırken, Uçar, Bursaspor'un yoluna emin adımlarla devam ettiğini söyledi.