Üniversiteli Gençlerden Çevre Temizliği

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan "Sanat Kültür Spor ve Sosyal Aktiviteler Topluluğu" çevre temizliği yaptı.

Üniversiteli Gençlerden Çevre Temizliği
Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Temizlik İşleri Müdürü Ali Uzun ile İnegöl Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı Başkanı Öğretim Elemanı Özlem Şakar yönetiminde Atatürk Anıtı önüne gelen 30 civarındaki öğrenci, anıtın etrafını temizledi. Öğrenciler, ellerindeki süpürge ve küreklerle anıtın çevresindeki alanı süpürüp, topladıkları çöpleri poşetlere doldurarak çevreyi pırıl pırıl yaptı.
Öğretim elemanı Özlem Şakar, temizlikle başladıkları çalışmalara önümüzdeki günlerde geri dönüşüm ve çöplerin zamansız çıkartılmaması konusunda aileleri bilgilendirerek devam edeceklerini söyledi. Şakar, "Bu ilk çalışmada da her zaman olduğu gibi belediyemiz sponsordu. Yıl boyunca arkadaşlarımız çeşitli projelere imzalarını atacak. Birçok çalışmamız olacak. Daha önceki senelerde de öğrencilerimizle birlikte çok farklı faaliyetler yürütmüştük. Öğrencilerimiz bu tür çalışmalara canı gönülden katılıyor" dedi.