Sp'den İha'ya Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Samsun İl Başkanı Av. Hasan Var, "Muhalefetin sesi kısılırsa siyasi renklilik olmaz" dedi.

Sp'den İha'ya Ziyaret
SP İl Başkanı Av. Hasan Var, SP 10. Bölge Sorumlusu Nuri Başar, İl Başkan Yardımcıları Cemaleddin Sami Oklun, Mehmet Figen, Mevlüt Karavelioğlu ve Zekeriye Tekiner İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'i ziyaret etti.
Ziyarette yaptığı açıklamada muhalefet partilerinde son 1 yılda yaşanan olaylara dikkat çeken SP İl Başkanı Hasan Var, "Önce BBP Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü, BBP'nin biraz başıboş kalması. Sonrasında MHP'de ülkücüler ve Türkçüler arasında bir bölünme. Şunda MHP'nin oy oranının yüzde 10'larda olduğu söyleniyor. SP'de yapılmak istenilen operasyon, özellikle marjinal ve yenilikçilik olarak algılatılan operasyon, sonrasında da CHP'de yapılmak istenilenler var. Halkın aç bırakılarak, yoksul bırakılarak, maneviyatından uzaklaştırılarak tamamen duygularından, tepkilerinden ve siyasetten uzaklaştırılması, siyasette muhalefetin sesinin tamamen kısılarak, AK Parti'lileştirilerek tek tip siyaset yapılır hale getirilmesi bence 28 Şubat sürecinden sonra yapılanların finalini oynuyoruz" diye konuştu.
SP olarak böyle bir oyunun içerisinde olmadıklarını açıklayan Var, "Muhalefetin sesi kısılırsa siyasi renklilik olmaz" şeklinde konuştu.