Şahinbey'de Temizlik Kampanyası Devam Ediyor

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nce başlatılan ve tüm okullarında destek verdiği temizlik kampanyası okullarda düzenlenen temizlik çalışmaları ile devam ediyor.

Temizlik kampanyasına destek veren Yeşilevler Ticaret Meslek Lisesi ve Yeşilevler İMKB Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programa AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı. Tüm okul yönetici, öğretmen, okul aile birliği ve öğrenciler olarak Şahinbey Belediyesi'nce düzenlenen temizlik kampanyasına destek verdiklerini ifade eden Yeşilevler İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Aytekin, "Bu kampanyadan
dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum. Temizlik kampanyasının diğer kamu ve sivil toplum örgütlerine örnek olmalıdır. Temizlik sadece okulda değil evde, sokakta ve yaşadığımız tüm alanlarda yapılmalıdır" dedi.
İki dönemdir devam eden temizlik kampanyasına okullarda düzenlenen programlarla devam ettiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da, öğrencilere seslenerek, "Temizlik kampanyasındaki amacımız tertemiz bir çevre içerisinde sizlerin yaşamasını sağlamaktır. Sizlerde bizlere destek oluyorsunuz sizlere teşekkür ediyorum. Bizim sizlerden beklentimiz çevrenizi temiz tutmanız. Kirletmezsek kirlilik olmaz. Belediye olarak temizliği zaten yapıyoruz. Okulunu, sınıfınızı temiz tutun temiz
olan yerlere çöp atıp kirletmeyin. Temizlik bizim inancımızda ve kültürümüzde var. Biz yıllarca dünyaya temizliği öğreten bir milletin evlatlarıyız. Bunun önemini unutmadan başta şahsi temizliğimiz olmak üzere genel temizliğimize ve ortak kullanım alanlarımızın temizliğine dikkat edelim" diye konuştu.
Daha sonra okula armağan edilen tenis masasında tenis oynayan Başkan Tahmazoğlu, okul bahçesine öğrencilerle birlikte ağaç dikti.