'Renkli bir lig'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hem Galatasaray'ın gücünden hem de psikolojik faktörlerden dola...


Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hem Galatasaray'ın gücünden hem de psikolojik faktörlerden dolayı zor bir maçı geride bıraktıklarını söyledi. Galatasaray'ın Fenerbahçe maçında pozisyon vermemek ve pozisyon bulmak üzerine kurulu bir planla oynadığını, kendilerine karşı da aynı planı yürürlüğe soktuğunu belirten Güneş, "Aynı zamanda ligin en iyi takımlarından bir tanesine karşı oynadık" diye konuştu.
Sabırla rakibin oyununun düşmesini beklediklerini söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü karşılaşmanın tam bir taktik savaşı halinde geçtiğini belirtti ve şunları söyledi: "Galatasaray kaybetmesine rağmen; iyi yerlere gelebilecek bir takım. Arda, Baros gibi hücumda iyi oynayan futbolcuların gelmesiyle çok iyi duruma geleceğini düşünüyorum" dedi.

'İyi yolda olduğumuzu gösterir'
Ligde çok fazla şampiyonluk hesapları yapan takımın bulunduğunu, bunun da lige renk getirdiğini söyleyen Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"26 puanımız olmasına rağmen, çok eksiklerimiz olduğunu düşünüyorum. Ligde lider durumda bulunmamız, en iyi olduğumuz anlamına gelmiyor. Ancak iyi yolda olduğumuzu gösteriyor."
Şenol hoca, bu hafta oynayacakları Bursaspor maçının da çok zorlu geçeceğini söyleyerek, yeşil-beyazlı takımda ameliyat olan Ali Tandoğan'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.



Bayram havası
Trabzonsporlu taraftarlar dev müsabakada takımlarına büyük destek verdi. Tribünleri tamamen dolduran 20 bini aşkın taraftar, ellerindeki bordo-mavili bayraklarla takımlarına coşkuyla destekte bulunurken tribünde, "Zamanı geldi şampiyonluğun" pankartı açıldı. Hüseyin Avni Aker Stadı karşılaşma sonunda adeta bayram yerine döndü. Galatasaray'ı yenerek Spor Toto Süper Lig'de 8 hafta sonra liderlik koltuğuna oturan Trabzonsporlu futbolcular kolbastı şov yaparken tribünleri coşturdu. Engin Baytar ve kaleci Onur ise taraftarlara üçlü çektirdi. Stat dışında da havai fişek gösterileri yapıldı.