Künyesini vermedi öldürdüm

Gaziantep'te geçtiğimiz günlerde boğazı kesilerek öldürülen genç kadının katili, evine fayans döşemeye gelen işçi Uğurcan B. çıktı. MOBESE görüntüleri yardımıyla yakalanan katil, 'Para istedim 'yok' dedi. Künyesini de vermedi. Ben de öldürdüm' dedi

Gaziantep'te evinde boğazı kesilerek öldürülen genç kadının katili, yakalanarak tutuklandı.
Nurgül Doğan (38) 2 Kasımda tarihinde Kemal Köker Caddesi'ndeki evinde boğazı kesilerek ve çeşitli yerlerinden bıçaklanmış halde bulunmuş ve yakınları tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Ancak ağır yaralanan ve kan kaybeden Doğan, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak can vermişti. Genç kadının katilinin bulunması için Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri, katilin izini bulmak için sıkı bir çalışmaya girdi. Polis ekipleri, genç kadının evinin yakınlarında bulunan MOBESE kameraları görüntülerini de incelemeye aldı.
PARA İSTEMİŞ
Polis, Nurgül Doğan'ın evinde birkaç gündür fayans işlerini yapan usta Uğurcan B.'nin (22) olay günü yine talihsiz kadının evine geldiğini tespit etti. Polis, Uğurcan B'yi gözaltına aldı.
Uğurcan B'nin polisteki ifadesinde Nurgül Doğan'a paraya ihtiyacı olduğunu söylediği öğrenildi. Nurgül Doğan'dan para istediğini söyleyen Uğurcan B.'nin 'Ancak bana para vermedi. Ben de bu kez kolunda bulunan altın künyesini istedim. Fakat olumsuz yanıt verdi. Ben de mutfaktan aldığım bıçakla Doğan'ı boğazını keserek ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürüp künyesini aldım' sözleri, adeta polisin kanını dondurdu.
Yüzünde ve boynunda boğuşma izleri bulunan Uğurcan B', çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.