Kaski'den Kan Bağışı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi'ne toplam 70 ünite taze kan bağışında bulunulduğu belirtildi.

Kaski'den Kan Bağışı
Kan vermenin insancıl ve onurlu bir davranış olduğunu belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan "Kan ihtiyacı hepimizin başına gelebilecek bir durum. Birçok hastanın hayatı, hiç karşılık beklenmeden verilen kanlar sayesinde kurtuluyor. Bu nedenle kurumumuzda yılda iki sefer kan bağışı kampanyası düzenliyoruz" dedi.
KASKİ personelinin düzenli bir şekilde kan bağışı kampanyasına katıldıklarını kaydeden Batukan, "Tıp uzmanları tarafından kan vermenin biyolojik olarak kişiye birçok fayda sağladığı; baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıkların engellenmesine yardımcı olduğu belirtiliyor. Bu yüzden sağlıklı olan bireylerimizi bu kutsal göreve davet ediyorum" diye konuştu.
Batukan, gönüllü olarak kan bağışında bulunan personellerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.