İşte efsane

Beşiktaş taraftarının günlerdir beklediği, NBA'in efsane basketbolcusu Allen Iverson dün İstanbul'a geldi...


Beşiktaş taraftarının günlerdir beklediği, NBA'in efsane basketbolcusu Allen Iverson dün İstanbul'a geldi. Amerikalı yıldız oyuncu, akşam da futbol takımının Kasımpaşa ile yaptığı karşılaşmaya gitti. Iverson'ın stada girişi sırasında büyük sevgi gösterisi ve tezahürat yaşandı. Tribünler, "Beşiktaş'ın çocuğu Allen Iverson" sesleriyle Dolmabahçe'yi inletti.
Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka'ya transfer olan Iverson, Delta Hava Yolları'na ait bir uçakla dün saat 09.30 sıralarında New York'tan İstanbul'a geldi, gazetecilerin karşısına 4 numaralı Beşiktaş forması ile çıktı. Iverson'u Atatürk Havalimanı'nda bir grup Beşiktaş taraftarı karşıladı. Yöneticiler ile birlikte Atatürk Havalimanı'ndan ayrılan Iverson kulüp tesislerine hareket etti. NBA yıldızı Iverson'un 16 valizle İstanbul'a gelmesi dikkatlerden kaçmadı.
Siyah-beyazlılar, efsane oyuncuya bugün görkemli bir törenle imza attıracak. Kulüpten yapılan açıklamada, Iverson'un, BJK Cola Turka Arena'da saat 20.00'de başlayacak törende, taraftarın önünde imza atacağı bildirildi. Iverson'ın bu sabah 09.30'da Fulya Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçeceği de bildirildi.
Iverson, Türkiye'ye en iyi yaptığı iş olan basketbol oynamaya geldiğini söyledi. Amerikalı yıldız oyuncu, "Gelir gelmez hemen kabul edilmek, iyi ve büyük bir his yarattı. Buraya en iyi yaptığım işi yapmaya, basketbol oynamaya geldim" dedi.
Yıldız basketbolcu "En çok yapmak istediğim şey; beni canlı olarak görmeleri, izlemeleri. Taraftarlar, canlı olarak çok daha iyi halimi seyredecekler" dedi.