İnatçı Timsah

Ali Tandoğan'ın kafa tası çatladı. Krita da kırmızı kart gördü. 3 haftada 4 puan kaybeden liderin koltuğu da tehlikeye girdi



Ali Tandoğan'ın kafa tası çatladı. Krita da kırmızı kart gördü. 3 haftada 4 puan kaybeden liderin koltuğu da tehlikeye girdi


Ali Sami Yen'de geçen hafta iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen yenilen Antalyaspor, Bursaspor karşısında iyi başladı. Uğur İnceman'ın güzel kafa golüyle 23. dakikada öne geçen Medical Park Antalyaspor, daha sonra da ikinci golü kovalamaya devam etti. İlk yarının son dakikasında Kerem'in ceza sahasından düzgün vuruşu ev sahibi ekibin soyunma odasına, 'Nasıl olsa bu maçı kazanırız' havasında gitmesini sağladı.   

TİMSAH'IN SÜPER DÖNÜŞÜ
BURSASPOR ikinci yarıya iyi başladı. Ali Tandoğan 51'de farkı bire indirirken sakatlanarak oyun dışı kaldı. Ataklarını yoğunlaştıran Bursa 74'te 1 puanı kurtardı. Ancak koltuğu tehlikeye girdi. Bugün Trabzonspor kazanırsa liderliği kaybedecek.
GOLLER:  Uğur (Dk.23), Kerem (Dk.44 Antalya), Ali Tandoğan (Dk.51), Ozan İpek (Dk.74 Bursa)
SARI KARTLAR:  Musa, Tita, Kerem (Antalya), Ali, Nunez (Bursa)
KIRMIZI KART:  Kirita (Dk.85 Bursa)
M.P. ANTALYA:  Ömer 6, Kerem 7, Erkan 7, Uğur 7, Musa 6, Sedat 6, Deniz 7, Zitouni 6, Yenal 6, Veysel 6 (Dk.64 Djiehoua 6), Tita 74
BURSASPOR:  Ivankov 6, Ali 6 (Dk.54 Vederson), Nunez 6, Mustafa 6, Hüseyin 6 (Dk.46 Kirita 4), İbrahim 6, Stepanov 6, Ozan 6, Turgay 6, İnsua 6, Batalla 6 (Dk.89 Bekir Ozan 4)
HAKEMLER:  Süleyman Abay, Selçuk Kaya, Arkın Akgöl

Hakemden özür diledi
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kirita'nın kırmızı kart gördüğü pozisyondaki itirazından dolayı maçın hakemi Süleyman Abay'a haksızlık ettiğini söyledi. Sağlam, 'Futbolcu ile görüştüm o da bana (Olabilir) dedi. Süleyman hocamızdan özür dilerim. İlk anda ağır karar gibi geldi' diye konuştu. Sağlam 2-2'lik skorla ilgili olarak da ''Hala 11 maç sonunda kaybetmeyen lideriz' ifadesini kullandı.

Ambulans uçakla Bursa'ya götürüldü
Bursaspor'un ilk golünü atan Ali Tandoğan kafa vurduğu pozisyonda Erkan Sekman'la çarpışmıştı. Beyin travması geçiren Ali'nin Antalya Medical Park'taki ilk müdahalesinde kafa tasında çatlak olduğu tesbit edildi. Ambülans uçakla Bursa'ya götürülen Ali Tandoğan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ali Tandoğan, Bursa'daki Acıbadem Hastanesi'nde müşahade altında tutuluyor.