Hayırsever İşadamından Yeşilkent'e Cami

Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Kaplan Kardeşler Halı Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi adına hayırsever işadamı Selahattin Kaplan arasında Yeşilkent Mezarlığında yapılacak cami için imza protokolü düzenlendi

Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Kaplan Kardeşler Halı Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi adına hayırsever işadamı Selahattin Kaplan arasında Yeşilkent Mezarlığında yapılacak cami için imza protokolü düzenlendi.
Protokolü, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ve Kaplan Kardeşler Halı Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan imzaladı.
Yeşilkent Mezarlığında mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait olan, cami yerleşkesi, cenaze kılma alanı ve donatı alanları ile yaklaşık 7 bin 500 metrekare alan üzerine yapılacak Camii inşaatının proje çalışmalarına başlandı.
Yeşilkent Mezarlığında yapılacak olan cami hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Ağar, Şehrin ikinci mezarlığı olan Yeşilkent Mezarlığında vatandaşların ibadetlerini yapabilmeleri için camii ihtiyacının doğduğunu söyledi.
Camiinin, protokol tarihinden itibaren iki yıl içersinde tamamlanarak hizmete hazır hale getirileceğini belirten Ağar, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından uygun görünen proje dahilinde tüm masrafları hayırsever işadamı Selahattin Kaplan'ın üstleneceği inşaatı iki yıl içerisinde tamamlayarak camiyi hizmete açmayı planlıyoruz. Bu örnek davranışından dolayı değerli işadamı Selahattin Kaplan'a teşekkür ediyoruz." dedi.