Has Parti Düzce İl Teşkilatı Kuruldu

Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi'nden istifa etmesi ile kurduğu Halkın Sesi (HAS) Partisi Düzce İl Teşkilatı da kuruluş aşamalarını tamamladı

Has Parti Düzce İl Teşkilatı Kuruldu
Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi'nden istifa etmesi ile kurduğu Halkın Sesi (HAS) Partisi Düzce İl Teşkilatı da kuruluş aşamalarını tamamladı. HAS Parti Kurucu İl Başkanı Selahattin Aydın ve ekibi gerekli dilekçeleri kurumlara ulaştırdı.
Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi'nden istifası ile kurduğu HAS Parti'nin il ve ilçelerde de teşkilatlanma çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Genel Merkez'de 28 Kasım tarihinde yapılacak olan Genel Kurul için kurulma çalışmalarını hızla sürdüren il teşkilatlarından Düzce İl Teşkilatı Kurucu İl Başkanı Selahattin Aydın başkanlığında çalışmalarını tamamladı. İl Teşkilatı'nın kurulması için gerekli evrak ve dilekçeler kurumlara verildi.
HAS Parti İl Başkanı Selahattin Aydın, dilekçe işlemlerinin ardından yaptığı açıklamada Türkiye'nin HAS Parti'ye ihtiyacı olduğunu ifade ederek "Saadet Partisi'nden Numan bey genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra bizde ayrıldık. Ben Numan Bey'i tercih ettim. Onunla siyaset yapmaya karar verdim. Cumartesi günü resmen il başkanlığı yazım geldi. Bugün itibarı ile il teşkilatını kuruyoruz. Numan bey siyasete çok farklı bir tarz getirdi. Yapıcı olumlu iyi bir çizgi istiyor. Türkiye'nin ihtiyacı olan bir muhalefet tarzı izliyoruz. Yerine göre teşekkür etmesini bilen bir siyaset tarzı. Benimde beğendiğim siyaset tarzı. Türkiye'nin HAS Parti'ye ihtiyacı var. Başarılı olacağına inanıyorum'' dedi.
41 ilde teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanması gerektiğini altını çizen İl Başkanı Aydın ''Bugün ili kurduk. Bu hafta içinde 3 ilçe ve bir beldede de teşkilatlanacağız. 28 Kasım'da da Genel Merkezin kongresi var. 41 ilde teşkilatlanırsak seçimlere girmemize engel yok. Düzce ili kurdu diğer illerde Kasım ayı içinde kuracak. Hayırlı olacağına inanıyorum'' şeklinde konuştu.