Hagi'nin yüzü asıldı

Mağlubiyet sonrasında konuşmanın kolay olmadığını belirten Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, "Futbol bu....


Mağlubiyet sonrasında konuşmanın kolay olmadığını belirten Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, "Futbol bu. Kazanabilirdik de... Golleri bir kenarda bırakırsak bence sahada iyi işler yaptık. Gol pozisyonlarımız vardı. Bazıları açık ve net. En azından bana göre beraberlik hak etmiştik" dedi.
Trabzonspor'un kendi sahasında iyi oynayan bir takım olduğunu kaydeden Rumen çalıştırıcı, "Hata yaptığınız zaman hemen gol atabileceğini biliyoruz. Bu konuda çok fazla çalışmamız gerekiyor" yorumunu yaptı. Önlerinde oynayacakları birçok maçın bulunduğunu anlatan Hagi, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tabii ki Galatasaray zirvede olmayı her zaman arzu ediyor. En iyi olmaya çalışacağız, ama bu konuda çok çalışmamız gerektiğini söyleyebilirim. Mağlubiyeti hiç sevmiyorum, hazmedemiyorum."
Servet ile ilgili bir soru karşısında Hagi, "Ben takım olarak değerlendiriyorum. Hiçbir zaman bir oyuncuyu suçlamıyorum. Servet çok iyi bir maç çıkardı, çok çalıştı. İki gol de atabilirdi" yorumunu yaptı.
Sarı-kırmızılıların teknik patronu, ikinci yarıda oyundan çıkan ve soyunma odasına giden Misimoviç'in hareketinin kendi tercihi olduğunu da söyledi, "Yedek kulübesi de soğuktu!" ifadesini kullandı.