Gazeteci Mustafa Kanbur Defnedildi

Güneş Gazetesi çalışanı gazeteci Mustafa Kanbur, Samsun'un Bafra ilçesinde toprağa verildi.

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Kanbur, dün öğle saatlerinde, tedavi gördüğü Esenler Güney Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Cenazesi Bafra Altınyaprak Mahallesi'ndeki evinden alınarak vasiyeti üzerine Bafra Ülkü Ocakları önüne getirildi.
Bafra Ülkü Ocakları önünde yapılan törende bir konuşma yapan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Gıyas Varol, "Mustafa Kanbur, Bafra Ülkü Ocakları yönetiminde uzun süre hizmette bulundu. Mamak'ta, Samsun'da türlü işkencelere maruz kalan ülkücüler Başbuğ Alpaslan Türkeş'in dediği gibi hep çileye talip oldular, yılmadılar. Bu vesile ile Mustafa Kanbur büyüğümüze Allah'tan rahmet, Kanbur ailesine ve Ülkücü camiaya sabırlar dilerim" dedi.
Bafra Ülkü Ocakları önündeki törenden sonra cenaze Büyük Camii'ne getirildi. Burada kılınan ikindi ve cenaze namazından sonra Bafra Asri Mezarlıktaki aile kabristanlığına defnedildi.
Cenaze namazını Bafra Müftü Vekili Yunus Özdamar kıldırdı. Cenazeye Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yusufiyeliler Teşkilatı Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, eski Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy, Meclis Başkanı İsmail Tuğ, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Gıyas Varol, MHP Bafra İlçe Teşkilatı ile çok sayıda vatandaş katıldı.