G.Saray sadece 3 puan yitirmedi!

KALEYE GEÇ INSUA


G.Saray 90 dakika boyunca en az Trabzonspor kadar istekli ve arzuluydu. Ancak baktığınızda net bir pozisyonu bile yok. Sonuçta kaybettiler. İlk yarı bitimine 6 hafta var ve G.Saray şu anda tam 10 puan geride. Bu ciddi bir sıkıntı. Açıkçası G.Saray sadece 3 puan kaybetmedi, önemli darbeler de yedi.
- Sağda Elano, solda Misimoviç oynuyor. İkisi de beklenen çizgide değil. Bu oyuncuların bu kötü hali maça önemli ölçüde etki etti.

KALEYE GEÇ INSUA
- Maçta bir büyük Servet hatası var. Fizik gücüyle topu alırım havasına girdi. Fatura çok ağır çıktı. Tabi Engin'in de çok ciddi kıvraklığı söz konusu. Ancak gereksiz bir risk yüzünden G.Saray geriye düştü. Engin aldığım istihbaratlara göre Milli Takım'a da göz kırpıyor.
- Ben maçta önemli bir şeye çok takıldım. Buna gülen de olabilir. Golde Insua acaba kaleciliği düşünebilir miydi? Dakika 75 olduğu için yapabilirdi diye düşünüyorum. Kırmızı kartı görecekti belki ama golü engellerdi. Futbol fantezisi yapıyorum belki ancak bu denenebilirdi.
- İkinci golde maçı Mustafa Denizli ile izlerken bir kahinlik yaptım. Tabi Mustafa hocanın yanında bize düşmez ama 'Engin, topu Yattara'ya verse gol olmazdı' dedim. Adam alışmış, çalıma kaçardı. Neill da topu Yattara'nın ayağından alırdı.

KİMSE BİLEMEZ
- Trabzon'a gelince. Çok güzel bir zemin, harika bir atmosfer... Trabzonspor zirveye oynadığında ligin rengi çok başka oluyor. Hoca, başkan çok önemli. İddialı bir Trabzon her zaman Türk futboluna renk katar. Şampiyon olur mu? Şenol hocanın dediği gibi bunu şimdiden kimse bilemez.

Şansal BÜYÜKA