Futbol oynamıyorlar

'Ligin zirvesindeki Trabzon ve Bursa'nın nasıl top oynadığını hepimiz biliyoruz. Defans yapıp, hata bekleyerek oynuyorlar. Türk futbolu böyle. Ben kurtaramam'



'Ligin zirvesindeki Trabzon ve Bursa'nın nasıl top oynadığını hepimiz biliyoruz. Defans yapıp, hata bekleyerek oynuyorlar. Türk futbolu böyle. Ben kurtaramam'

Schuster, Beşiktaş puan kaybettikçe hırçınlaşıp, kendi başarısızlığını yeni polemiklerle örtmeye çalışıyor. Bu haliyle çakma bir Mourinho imajı çizen Alman teknik adam, 'Buraya gelen takımlar defans yapma düşüncesinde oluyor. Biz bu şekilde oynamak istemiyoruz' dedikten sonra bombayı patlattı.
ALMAN çalıştırıcı, 'Ligin zirvesindeki Trabzon ve Bursa'nın da nasıl top oynadığını hepimiz biliyoruz. Defans yapıp, hata bekleyerek oynuyorlar ama biz bu şekilde oynamıyoruz. Türk futbolu böyle. Eğer bir şeyler değişecekse bunu başka insanlar değiştirir, ben değil' dedi.

HAKEMLER BİZE KARŞI SAYGISIZ
ÇÖZÜM sorulunca da 'Hiçbir fikrim yok' diyen Schuster, Beşiktaş'ın halini de 'Üst düzeyde endişe duyuyorum. Rahat bir şekilde maç kazanmalıyız ama yapamıyoruz. Bu da bana endişe veriyor' diye anlattı.
KARTAL'IN teknik patronu hakemleri de topa tuttu: 'Beni en çok rahatsız eden hakemlerin saygısının olmaması. Bunu tek maç için söylemiyorum. Bütün maçlarda özellikle hep rakip takım lehine çalınan düdükler oluyor. Bu çok büyük saygısızlık. Bunu sadece çok uzun zamandır içimize atıyorduk. Savaşmaya çalışıyorduk. Çok büyük saygısızlık bu. Ben bunu başka yerde görmedim.'

Go... Go... Go...
Schuster, önce Bülent Yıldırım'a itiraz etti. Hızını alamayıp 4. hakem Kutluhan Bilgiç'i kolundan tuttu. Bilgiç, Alman teknik adamı tersleyip 'Go, go, go' '(Yürü git) diyerek kulübeye gönderdi.

Vural el öptü
KASIMPAŞA Teknik Direktörü Yılmaz Vural maçtan sonra Bülent Yıldırım'ı tebrik etmek isterken elini öptü. Vural, 'Yanağını öpecektim eline denk geldi' diye konuştu.