Didim Mhp'den Gündem Değerlendirmesi

MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Mümin Kamacı hakkında yargının yürütmeyi durdurma kararı vermesinden memnun olduklarını belirtti.

Didim Mhp'den Gündem Değerlendirmesi
MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas parti binasında düzenlediği basın toplantısında partideki gelişmeler ile yerel ve genel anlamda değerlendirmelerde bulundu. Basın Toplantısında İlçe Başkan Yardımcısı A.Erol Öktensoy ve İlçe Sekreteri Adnan Pekkök'te katılırken, Atas ilk olarak 26 Kasım'da yapacakları İlçe İstişare toplantısını kamuoyuna duyurdu.
31 Ekim Pazar günü Ankara'da "Millet Devlet bekası için güç birliği" adı altında bir toplantı yapıldığı anımsatan Atas, "Burada ülkemizin genel anlamda iç, dış ve genel sorunları değerlendirildi. Önümüzdeki dönemde 2023 Yükselen güç Türkiye vizyonu açıklandı. Bu konular hakkındaki bilgileri ve fikir alış verişini bu istişare toplantısında ele alacağız. Yine Didim'in sorunları da bu toplantıda ele alınacak. Tüm partili arkadaşlarımızı, MHP'ye gönül verenleri ve bizi dinlemek isteyenleri toplantımıza bekliyoruz" dedi.
Belediye Başkanı Kamacı hakkında alınan karardan memnun olduklarını kaydeden Atas, "Görevden alındığında da biz görüşlerimizi söyledik. Yargıya intikal etmiş konularda masumiyet karinesine uyulması gerektiği kişilerin görevlerini hakkıyla yapmaları gerektiği yargı kararlarına herkesin saygıyla takdir etmeleri söylemiştik. Sayın Kamacı'nın göreve iadesi bizleri memnun etti. Hayırlısı olsun" diye konuştu.
"İKTİDARA TALİBİZ"
MHP'ye yönelik yapılan eleştirilerle ilgili değerlendirmeler yapan Atas "Partimiz üzerinde çeşitli yorumlar yapılmaktadır. Bu yorumları yapan odakların partimizden duydukları rahatsızlıkların nedeni; Bizim Türkiye'nin milli birlik ve bütünlüğümüzün ne pahasına olursa olsun koruma azim ve iradesinde olmamız Türkiye'yi böldürmemek için her bedeli ödemeye hazır olmamız ve yanlış yapılan işlerin hesabını bir gün MHP kadroları tarafında sorulacağı kararlılığında olmamızda aranmalıdır. MHP önümüzdeki dönemde tüm kadrolarıyla iktidara talip ve Türkiye'yi yönetme azim ve kararlılığındadır" ifadelerini kullandı.