Chp İl Başkanları Toplantısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde gerçekleştirilen il başkanları toplantısında kurultay konusunun çok fazla görüşülmediğini belirterek, "Bir anket formumuz vardı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde gerçekleştirilen il başkanları toplantısında kurultay konusunun çok fazla görüşülmediğini belirterek, "Bir anket formumuz vardı. O formu verdik. İl başkanlarımız formlarını doldurdu. Onları yarın değerlendireceğiz" dedi.
CHP İl Başkanları, CHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı'nın ardından Bilkent Otel'de düzenlenen yemeğe katıldı. Yemeğe katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, otele girişinde gazetecilerin İl Başkanları Toplantısı'na ilişkin sorularını cevaplandırdı. Toplantıda il başkanlarına düşüncelerini aktardığını belirten Kılıçdaroğlu, "Nasıl çalışmaları gerektiğini söyledim. Onlar da kendi düşüncelerini aktardı. Güzel bir toplantı oldu" şeklinde konuştu.
Toplantıda il başkanlarının kurultay talebinde bulunup bulunmadıkları sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "O konu çok fazla görüşülmedi zaten. Bir anket formumuz vardı. O formu verdik. İl başkanlarımız formlarını doldurdu. Onları yarın değerlendireceğiz" diye konuştu.