Bolu Valisi Özçimen sağlık kurumlarını ziyaret etti

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, sağlık kurumlarını ziyaret ederek bilgi aldı. Özçimen, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi, Fizik Tedavi ve Reh

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, sağlık kurumlarını ziyaret ederek bilgi aldı. Özçimen, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ni gezdi.

Vali İbrahim Özçimen, sağlık kuruluşlarını ziyarete ilk olarak İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nden başladı. Vali Özçimen'in gezisine eşi Nezahat Özçimen de katılırken, Sağlık İl Müdürü Dursun Koç ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka da hastane hakkında bilgi aktardı.

Köroğlu Ünitesi'nde yatan hasta bölümünü de gezen Vali Özçimen, yatan hastalara ve yakınlarına 'geçmiş olsun' dileklerini ileterek sohbet etti. Gerede yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu karaciğerinden ameliyat olan Abdullah Sağlam isimli vatandaş ile bir süre sohbet eden Vali Özçimen, Abdullah Sağlam'a, hastane hizmetlerini nasıl bulduğunu sordu.

Karaciğerinden ameliyat olan Abdullah Sağlam, hastane çalışanlarından son derece memnun olduğunu dile getirerek, "Allah devletimize zeval vermesin. Doktorlarımızdan, hemşirelerimizden ve diğer ekiplerimizden son derece memnunum. Onlar yapabileceklerinin de üzerinde bizlere yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bütün hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi. Vali Özçimen, daha sonra Sağlık İl Müdürü Dursun Koç ve Hastane Başhekimi Hüseyin İka'dan hastane ile ilgili bilgi aldı.

Vali Özçimen'in sonraki durağı ise Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi oldu. Ziyarete, Sağlık İl Müdürü Dursun Koç da eşlik ederken, Vali Özçimen, Hastane Başhekimi Gönül Canpolat ile hastaneyi gezdi. Vali Özçimen ve beraberindekiler ilk olarak rehabilitasyon ünitesini ziyaret etil. Özçimen, buradaki ziyaretinde hastalara hastane hizmetlerini sordu.

Vali Özçimen, daha sonra hastanenin fizik tedavi ünitesine geçti ve hastalarla sohbet edip, hizmetleri nasıl bulduklarını sordu. Ünitelerin ziyaretlerinin ardından başhekimin odasına geçen Vali Özçimen, Başhekim Canpolat'tan hastane ile ilgili detaylı bilgiler aldı.

Vali İbrahim Özçimen'in sağlık kurumları gezisinin son durağı 110 yatak kapasiteli İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi oldu. Hastane Başhekimi Mervan Bektaş tarafından karşılanan Vali İbrahim Özçimen, ilk olarak poliklinikteki hastaları gezdi ve 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Özçimen, daha sonra Hastane Başhekimi Mervan Bektaş'tan hastane ile ilgili bilgi aldı.