Bodrum Londra'da Tanıtıldı

Turizim cenneti olan Bodrum, 8-11 Kasım tarihleri arasında 'WTM' Londra Dünya Turizm Fuarında uluslar arası turizm markaları arasındaki yerini aldı..

Bodrum Londra'da Tanıtıldı
Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı "BOYTAV" 10 otel ve Turizm Bakanlığı desteğiyle bu yıl Londra Dünya Turizm Fuarına kendi özel standında ve kendi markası altında katılım gerçekleştirdi.
Bodrum Belediye ve BOYTAV Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt ve Bodrum`lu turizmcilerin tanıtım çalışmalarını yürüttüğü fuarda Bodrum ilk defa kendi markası altında ve özel standında kendini tanıtma şansı buldu.
Bodrum Belediye başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı başkanı Mehmet Kocadon yaptığı açıklamada "Bodrum için artık Bakanlık standında kendini 2 metrekare masalarda tanıtma günleri geride kalmıştır. Bodrum uluslarası bir markadır ve biz çalışmalarımızla bunu tüm dünyaya duyurmaya devam edeceğiz. Tüm amacımız Bodrum'a, Bodrum halkının refahı için daha nitelikli turist getirmek. Bu amaçla markalaşma çalışmalarımıza her alanda hız vereceğiz" dedi.
Fuar süresince Bodrum standında 3D Bodrum film gösterimi, Bodrum`u tanıtıcı broşür, cd ve hediyelik eşya dağıtımı yapılacak. Ayrıca gerçekleştirilecek piyango çekilişi ile kazanan fuar ziyaretçilerine Bodrum Tatili hediye edilecek.