Bernd Schuster sonuçtan üzgün

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Kasımpaşa karşısında arzu etmedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi. Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise Beşiktaş karşısında kazanması gereken takımın kendileri olduğunu söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Kasımpaşa karşısında arzu etmedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi. Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise Beşiktaş karşısında kazanması gereken takımın kendileri olduğunu söyledi. Schuster, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, içinde çok şey bulunduran bir mücadeleye çıktıklarını belirterek, "Son dakikaya kadar heyecanını korudu. Ancak bizim işimize yaramayacak sonuç çıktı. Beraberliği asla istemiyorduk. Özellikle perşembe günü gösterdiğimiz eforun acısını çektik. Uzayan maçın son dakikalarına doğru eksiklerimiz çıktı. İlk amacımız golü erken bulup rahatlamaktı. Ancak bunu başaramadık. Maçın son anlarında canlanmamız lazımdı. Bu da yeterli olmadı" diye konuştu.

Özellikle atağa çıktıkları anda birebir oyunlarda sıkıntı çektiklerini kaydeden Alman teknik adam, "Kalite eksikliğimiz var. Ligin son sırasındaki takıma karşı değil, hangi takım olursa olsun birebirlerde sıkıntı yaşıyoruz" dedi.

Takımın hala istediği seviyede olmadığını ifade eden Schuster, çözüm konusundaki soruyu ise "Hiçbir fikrim yok" diye yanıtladı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise Beşiktaş karşısında kazanması gereken takımın kendileri olduğunu söyledi.

Vural, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, bugün oynadıkları futbolla kendilerinin kazanması gerektiğini belirterek, "Bunu başaramadığımız için üzgünüz. Kritik anda golü bulduk. 85. dakikaya kadar geldik. İsmail'in vuruşunda oyuncumuza çarpan top gol oldu. 3 puanı alamamak konusunda üzülürken, verilen bir penaltı vardı. Doğru bir karardı. (Eyvah puan gitti) derken, kalecimizin atışı kurtarmasıyla berabere kaldık. Kasımpaşa'nın verdiği mücadele ve ortaya koyduğu oyun anlamında bu lige dönüşümüzdür" diye konuştu.

Beşiktaş'ın iyi oynadığı maçlardan birini kendilerine karşı sergilediğini savunan tecrübeli teknik adam, "Rakibin pozisyon bulmasını engelledik. Biz pozisyon bulduk. Rakibimizle ilgili doğru tespitlerle bu sonucu ortaya çıkardık" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in hakemlerin kendilerine saygısızlık yaptığı açıklamasının hatırlatılması üzerine Yılmaz Vural, "Hakemler saygısızlık değil, hata yapıyor" diye konuştu.