Başkan Bulutlar:

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 72

Başkan Bulutlar:
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 72. ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Belediye Başkan Bulutlar, ''10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür'' dedi.
Bulutlar, Atatürk'ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duyguları ile andıklarını bıraktığı eserin büyüklüğünü daha iyi anladıklarını söyledi.
Kurtuluş Savaşı'na liderlik eden Atatürk'ün, başarıları, öngörüleri, eserleri ve inkılâplarıyla tarihin akışını değiştirdiğini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Mesajında şunları kaydetti:''10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür.
Türk Milleti, yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı Cumhuriyeti, daha iyi bir geleceğe taşıma azim ve kararlılığında olacaktır. Türkiye'mizi daha güçlü, daha müreffeh, daha etkin, uluslararası sorunlarda sözü dinlenir bir ülke haline getirme yolunda atılan her adımın, Atatürk'ün aziz hatırasına en anlamlı saygı olduğuna inanıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin gönlünde ölümsüzleşen, Milli Mücadelemizin eşsiz önderi, büyük komutan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 72. yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz"