Bandırma Belediyesi'nden İşçilerine Bayram Müjdesi

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Kurban Bayramı nedeniyle kasım ayı maaşları ile birlikte belediyede çalışan işçilerin bayram ikramiyelerinin de yatırılacağını söyledi.

Bandırma Belediyesi'nden İşçilerine Bayram Müjdesi
Genel-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Mertkan Güner ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Sedat Pekel, belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu ve belediye başkanından işçisine, memuruna kadar, kazanılan başarıda herkesin payı olduğunu söyledi. Belediye çalışanlarının halkın yüzünü güldürmek amacıyla üretme, verimli olma kararlığıyla hizmet vermeleri gerektiğinin altını çizen Başkan Pekel, "Satmayan alan, borç yapmayan borç ödeyen, buna karşın 5 yılda yapılanlardan daha fazlasını hizmet olarak ortaya koyan bugünkü belediye yönetimi, çalışanlarına haklarının verilmesi konusunda da son derece duyarlıdır. Çalışanlarımızın hiçbir alacağı yoktur. Hakları günü gününe ödenmektedir. Kurban Bayramı nedeniyle verilecek ikramiyeleri de maaşlarıyla birlikte hesaplarına yatırılacaktır. Güle güle harcasınlar" dedi.
Sendika Şube Başkanı Mertkan Güner de, Başkan Pekel başta olmak üzere tüm belediye yöneticileriyle herhangi bir sorun yaşamadan huzurlu bir ortamda çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Güner, bayram ikramiyelerinin verilmesi nedeniyle Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür etti.