Balıkesir'den Milletvekili Aday Adayı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bir dönem Yurt Partisi'nden milletvekilliği adaylığı, bir dönem de Havran bağımsız Belediye Başkan adayı olarak adını duyuran Halil Uç, şimdi de Türkiye Partisi'nden aday adayı olduğunu açıkladı

Balıkesir'den Milletvekili Aday Adayı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bir dönem Yurt Partisi'nden milletvekilliği adaylığı, bir dönem de Havran bağımsız Belediye Başkan adayı olarak adını duyuran Halil Uç, şimdi de Türkiye Partisi'nden aday adayı olduğunu açıkladı.
Dün kurulan Burhaniye pazarında gezerek vatandaşlara kendini anlatmaya çalışan Halil Uç, milletvekili olduğunda köylünün derdine çare olacağını söyledi. Edremit Körfezi'nin tanınmış siyasetçilerinden emekli Halil Uç, seçimlere 8 ay kala aday adaylığını açıklayan ilk siyasetçi oldu. Dün kurulan Burhaniye pazarında yüzlerce vatandaşın elini sıkan Uç, destek istedi.
Köylünün yoksullaştığını iddia eden Halil Uç, milletvekili olamadan ölürse gözünün açık gideceğini söyledi. Siyaseti çok sevdiğini belirten Halil Uç, "Türkiye Partisi'nden aday adayıyım. Bunu bu günden açıklıyorum. Köylünün derdine ancak ben çare olurum. Tüm körfez halkının desteğini bekliyorum. Milletvekili olmadan önce de evlenmek istiyorum. Bunun için 30-40 yaşları arasında üniversite mezunu bir bayan arıyorum. Bunu da duyurmak istiyorum. Bir defa milletvekilliği bir de belediye başkanlığına aday oldum. Ancak seçilemedim. Bu defa iddialıyım. Çünkü tecrübe sahibiyim. Milletvekili olamadan ölürsem gözüm açık gidecek" dedi.