Bağıra bağıra geliyor

Alex'in penaltısıyla perdeyi açan Fener Semih (2) ve Gökhan Gönül'le farka gitti. Lugano ve Sezer atıldı. Güzel futbol hedefe olan inancı artırdı



Alex'in penaltısıyla perdeyi açan Fener Semih (2) ve Gökhan Gönül'le farka gitti. Lugano ve Sezer atıldı. Güzel futbol hedefe olan inancı artırdı


Başaltı takımları ezip geçen Fener, Eskişehir'i de 4-2 yenip Bursa ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi. Kocaman'ın getirdiği hücum ihtilali ve maçın özeti aslında 3. golde gizli. Dk.45'te topu kapan G.Gönül, Alex'e bırakıyor. Sağ kanada deplase olup tekrar topu alıyor ve Semih'i görüyor. Semih'in ortasında savunmadan seken topu ağlara asıyor.
PELE'NİN voleybolunda Alex'in penaltısıyla maça golle başlayan F.Bahçe'yi konuk takım 13'te yakaladı. 18'de yine G.Gönül-Semih ortaklığı, üzüntüyü uzatmadı: 2-1. Gönül, takımını soyunma odasına 3-1 götürdü. 66'da Bilica'nın ikramını Serdar ağlara bıraktı: 3-2. 72'de Gökhan Gönül asist, Semih ise gol sayısını ikiledi: 4-2.

12'nci adama ince ayar
Eskişehir'in, Serdar'la bulduğu ikinci golde topu ıskalayan Bilica'ya Sarı-Lacivertli taraftarlar tepki gösterdi. Bunun üzerine Gökhan Gönül tribünlere giderek ıslıkları susturdu. Gökhan el kol hareketleriyle bunu yapmamaları için uzun süre işaretlerde bulundu.

2-0 ÖNDEYKEN KAYBETTİK
EMRE de maç sonu 'Bilica bir hata yaptı seyirciler ona tepki gösterdi. Maçın bitmediğini düşünerek üzerinde Fenerbahçe forması olan bir futbolcuya destek olmak gerekir. Geçen sene 2-0 devam eden Bursa maçında Güiza'ya böyle bir tepki olmuştu. O maçı 3-2 kaybetmiştik' hatırlatmasını yaptı.

DÜNYANIN EN İYİSİ OLMALI
TEKNİK Direktör Aykut Kocaman da tepkileri eleştirdi. Kocaman, 'Benim görüşüme göre taraftarımız formamızı giyen her oyuncuyu dünyanın en iyisi olarak görmeli. Hataları göstereceğimiz yer orası değil. Hangimiz hata yapmıyoruz ki' dedi.

Yedek Santos zaferi kutladı
F.BahÇe Teknik Direktörü Kocaman'ın Eskişehir maçında forma vermediği Santos, yedeklik üzüntüsünü ve galibiyet sevincini 90 dakikanın ardından twitter'da dile getirdi. Aralarında Cristian'ın da bulunduğu yakın arkadaşlarıyla yemeğe giden Santos, 'Maç boyunca kulübede oturdum ama olsun F.Bahçe 4-2 kazandı' diye mesaj attı.



Semih'in 'DIRDIR'ı yüzünden atmadım
SEMİH'LE, Gökhan Gönül arasında ilginç bir atışma yaşandı. Semih kendini, 'Nöbetçi müdür' diye tanımlayarak, 'Nöbetçi golcü' ismine gönderme yaptı. Asisti yapan Gökhan Gönül'e de, 'İdmanlarda attırıyordu, maçlarda ortalar arkaya geçmiyordu. Bu defa geçirdi golü attım' diye gönderme yaptı.
GÖKHAN da, 'Bugün aslında bir asistim 2 golüm olabilirdi. Kaleye atacaktım ama Gökhan Gökhan diye bağırınca ona verdim. Yoksa yine söylenecekti. Dilinden kurtulmak için ona attırdım' diye takıldı.