Altay A2 Takımı Moral Yemeğinde Buluştu

A2 Lig'inde 5 sırada olan ve son olarak Manisaspor A2 takımını 3-0 mağlup eden Altay A2 takımı moral yemeğinde buluştu

Altay A2 Takımı Moral Yemeğinde Buluştu
A2 Lig'inde 5 sırada olan ve son olarak Manisaspor A2 takımını 3-0 mağlup eden Altay A2 takımı moral yemeğinde buluştu. 8 kişilik A2 Yönetim Kurulu Üyelerinin verdiği yemekte futbolcular oldukça neşeliydi. Türkiye'de altyapı çalışmalarına en önem veren kulüplerin başında Altay'ın geldiğini belirten Altay A2 takım Yönetim Kurulu Üyelerinden Altay Mol, "Bizim amacımız profesyonel takıma oyuncu verebilmek. Elimizde Altay Futbol Akademisinden para vererek eğitim almış yani kendi yetiştirdiğimiz çocuklar var. Bir iki oyuncumuz dışında tamamen kendi ellerimizle büyüttüğümüz çocuklarla mücadele ediyoruz. Profesyonel takıma çıkardığımız çok sayıda oyuncumuz var. Bizde yetişmiş ve şimdi Süper Lig'de mücadele eden çeşitli isimler de var. Biz Altay A2 yöneticileri olarak amacımız, Türk futboluna zeki, çevik ve ahlaklı bireyler yetiştirmek" diye konuştu.
Oyunculara çok değer verdiklerini ve Türk futbolunun geleceği olarak gördüklerini belirten Altay Mol, "Oyuncularımızı deplasmanlara uçakla götürüyoruz. En güzel otellerede maçtan bir gece önceden gidip kampa giriyoruz. Bizim için her biri birer pırlanta değeri taşıyor" şeklinde konuştu.
A2 Takım'ın Teknik Direktörü Sadık Özaslan ise yaptığı açıklamada, "Oyuncularımız güzel bir futbol sergileyerek Manisaspor A2 takımını 3-0 gibi farklı bir skorla geçtiler. Buraya onları tebrik etmek, moral vermek ve motivasyonlarını arttırmak için geldik. Bizim amacımız Türk futboluna düzgün kişilikli, saygılı ve yetenekli gençler yetiştirmek. Profesyonel takımımıza futbolcular kazandırmakta en büyük isteklerimizden bir tanesi. Yetiştirdiğimiz bir çok isim şuan da profesyonel takımda mücadele ediyor. Bu bizim için bir başarıdır. Çocuklarımızın Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmeye başlaması bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı oluyor" dedi. Teknik Direktör Sadık Özaslan takımında bir çok yıldız oyuncu barındırdığını belirtirken, "Henüz gelişimlerini tamamlamamış ama çok yetenekli oyuncularımız var. Abdülkadir Kuzey, Metin Yüksel Burhanettin Çakırefe bunlardan bir kaçı. İleride isimlerini daha çok duyacağımıza inanıyorum. Bu futbolcular Altay ve Milli Takım'ın geleceğini oluşturacaklar" diye konuştu.
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'dan aldıkları desteğin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Altay A2 takımı yöneticileri "Kendisine Minnettarız" diyerek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.